Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Ünlü Amerikan mizah yazarı Mark Twain, Fransız yazarı Paul Bourget ile yeni tanışmışlardı. Paul Bourget , Amerika'nın çok kısa bir geçmişi olduğunu Mark Twain'e yüzlemek için , -- Siz Amerikalılar dedi, yapacak bir işiniz olmayınca oturup atalarınızı düşünseniz, ancak büyükbabanıza kadar soyunuzu sayabilirsiniz.
Mark Twain hemen cevabı yapıştırdı : -- Öyledir. Ama bir Fransız da yapacak işi olmayınca babasının kim olduğunu araştırır herhalde!"
***Not : Tek itirazım Mark Twain'i sadece "Ünlü Amerikan mizah yazarı" olarak tanıtılmasına. Mark Twain elbette ki mizah konusunda (düşünce düzeyinden dolayı) yetenekli ama sadece onu mizah yazarı olarak tanıtılması bir haksızlık.