Escobar – El Patron (01-03) (2017) İngilizce

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
4,120
44,436

Escobar – El Patron (01-03) (2017) İngilizce
İngilizce | CBR | 3 Sayı | 91,78 MB

Pablo Escobar'ın tarihteki en başarılı suçlu olduğu ve günümüz uyuşturucu kaçakçılığını icat ettiği kabul ediliyor. Kariyerinin zirvesinde olan Kolombiyalı kral, ABD'ye kokain kaçakçılığı yaparak günde bir milyon dolar kazanıyordu.

İşte El Patrón'un hikayesi; bazıları için halk kahramanı, bazıları için bir numaralı halk düşmanı, çocuklarının üzerine titreyen baba, aile babası, acımasız katil ve eşi benzeri olmayan bir kanun kaçağı.

Birinci bölümde, yetkililere teslim olur ve La Catedral'de "hapsedilir"; burada iyi bir hayatın tadını çıkarırken, hayal kırıklığına uğramış ABD istihbarat ajanları onu devirmek için plan yapar.

İkinci ve üçüncü bölümler bilinen sona adım adım gidişi anlatır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,359
8,112
Çok teşekkürler @balkan . Hem paylaşımınız , hem de konunun Sn. @Logic'in çeviri çalışmasına belki de neden olduğunuz için. Escobar'In oğlunun anlattıkları bir ara basında ve bizzat onun tarafından yazılan kitaplarda çok dikkat çekmişti. Şöyle diyordu oğlu ;
'' Babam 30 yaşına gelince , 1 milyon pezo kazanmamış olursam eğer kendimi öldüreceğim demişti. Ama , 26 yaşına geldiğinde gerek kalmamıştı!!! ". Ayrıca , '' Babam öldükten sonra onun intikamını almak için yemin etmiştim. Ama , 10 dakika içinde yeminimi bozdum. Keşke , babamın tüm öldürdüklerinin ailelerinden özür dileyebilsem ! '' diye ekliyordu. Bir zamanların adeta yaşayan efsanesi , Mario Puzo romanlarının gerçek '' Godfather ''ının , çizgi romanı da çok ilginçtir kuşkusuz.

Son düzenleme:

kemalettin

Onursal Üye
13 Eyl 2011
590
3,223
Narcos ve Surviving Escobar daki nefes kesen sahneler gözümün önüne geldi şimdi.
Özellikle yakalanışı, nasıl takip cihazlarıyla tuzağa düşürüldükleri filan

ikincisi sevgilisinin gözünden anlatılan bir film miydi emin olamadım şimdi.

yani bu kitaplar mutlaka okunulmalı bence

çok teşekkür ediyorum sn @balkan