Elveda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet Ali

Süper Üye
1 May 2009
3,351
53,697
TAM 35
Sevgili diyar dostları 14 yıldır herkesin çizgi roman okuması adına kitaplarımı taradım paylaştım.Zaman zaman herkes okusun diye bana sevgili dostların yolladığı kitapları da tarayıp,düzenleyip paylaştım.Elimden geldiğince kimseyi kırmamaya özen gösterdim.Ama son yaşadıklarımız artık istenmediğinizi açık açık gösterdi.Son derece saçma bir pdf-cbr polemiği çıkarılarak düzenlemek icin saatlerimi harcadığım akşamsefasi dostumun taradığı kitaplar alındı,küçültüldü CBR yapıldı yasak olmasına rağmen toplu link şeklinde verildi.Hiç bir yönetici kendi paylasimlarina bu tarz muamele yapılsa bu kadar tahammül etmezdi eminim.Ancak bir tetikçi ne kadar görmezden gelmeye çalıştıkca inatla üzerimize geldi terbiye sınırlarını aşan paylaşımlarla.Yöneticilerimiz hem akşamsefası dostumu hemde tetikciyi banlama yoluna gittiler.Adam saldırır paylasımlari hoyratça kesip kırparken ses yok bir savunma refleksi ile cevap verince baaaan.Eyvallah dostumun yasaklanması benimde yasaklanmam demektir.Elveda dostlar eğer varsa hakkımı hepinize helal ediyorum.Sizlerde helal ediniz.
 

heyula

Yeni Üye
30 Kas 2014
36
146
Merhaba üstat. Akşamsefası ile yaptığınız paylaşımları ilgiyle takip ediyordum. Bu veda gerçekten can sıkıcı. Gündemdeki hadiseyi ise şimdi öğrendim ve doğrusu hayret ettim. Paylaşımların izinsiz bir şekilde alınarak "düzenlenmesi" ve yeni konu olarak açılması çok tuhaf. Yine de kararınızı gözden geçireceğinizi ve paylaşımlara devam edeceğinizi umuyorum. Selamlar.
 

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
2,988
8,411
Olmadı be üstadım. Böyle olmamalı gitmek veda etmek sizler bu sofranın ev sahibisiniz bizler sadece sizin verdiklerinizin alımında başka bir şey yapmayan devamlı misafiriniz olarak sadece bir teşekkürü bile çıkınımızda zor bela size sunmaya çalıştık veya onu bile sizlerden esirgedik sizlerin tüm paylaşımcı üstadları üzerimizde sonsuz emek azim zaman merfununuzu bizlere harcadınız. Evet bir inatlaşma olmadı desem yalan olur ama buda bazen kendi fikirlerini karşıya tam olarak anlatamamak veya anlamamaktan gelen yapımızdaki genlerden gelmektedir. Böyle daha iyi olur kanaatini benimseme anlayışıdır. Savok üstadımız aklı selim ile davranarak iki güzel üstada ayrım yapmamak adına bir dinlenme belkide kendilerince bir zamana yayma süresi nedeniyle düşünmeye sevk etti. Siz büyüklerin bu konuda bizlere dahada bilgi ve birikimleriniz ile yol gösterici olması adına gönlünüzden asla geçmeyen ama sözcüklere havale ettiğiniz veda kararınızı tekrar düşünmenizi istirham ederim. Sizler bizler için büyük bir kıymet ve değersiniz. Sevgi ve saygılarımla.
 

Aster01

Aktif Üye
23 Şub 2017
437
1,541
Savok, laf sokan bir çok paylaşıma izin verip, kırmadan tarafınıza, sizin de ( şahsen senin) özellikle toplu paylaşım yapılmaması yönünde akşamaefasına yönelik beyanı varken, ricası üzerine çözüm üretip tek tek düzenlenebilecek veya ayrı bir konu altında toplu olarak pdf ile tarananlarla birlikte yer alacak bir paylaşıma ilk aklına geleni yapılması MESLEĞİMİZE de uygun değil.
Bundan sonra ikisinin de dönmesini çok çok zor haline getirdiniz ne yazık ki. Çok üzgünüm.
 

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
319
3,297
Kararınızı saygıyla karşılıyorum ama bunun geçici bir ayrılık olmasını da bütün kalbimle diliyorum. Sevgili @aziz balıkçı nin yukarıda çok güzel betimlediği gibi çözüm ev sahibi olarak biz misafirleri bırakıp gitmek olmamalı. Umarım bir uzlaşı yolu bulunur ve tüm arkadaşları eskisi gibi tekrar bu platformda bir arada buluruz.
 

Aster01

Aktif Üye
23 Şub 2017
437
1,541
akşamsefası tüm paylaşımlarında özellikle 2 maddeye ver vermektedir. Ben de pdf yi sevmiyorum ve kendisi ile bu konuyu konuştum. Ama, kırmızı çizgisi olduğunu ve pdfye alışırsam daha rahat olduğunu bana söyledi. Kendileri gecelerini gündüzüne katıp taradıkları için hem akşamsefası hemde mehmetaliye saygı duymaktan başka bir şey yapamam.

Ama, önce akşamsefasının 2 madde halinde belirttikleri varken polimik yaratan ihtiyardost daha sonraki paylaşımlarında (aslında o zamanlar yazacaktım) balta filan deyip her paylaşımında laf sokarken sessiz kalınmasını ve bugünkü durumdan sonra bu kararın alel acele alınmasını hiç tasvip etmediğimi söyleyeyim.

Lütfen ihtiyardostun son 3 aylık paylaşımlarına bir bakın.
 

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,669
Kasımpaşa
Ben Mehmet Ali'ye hakkıımı helal etmiyorum.
Bu forumda kimse bir diğerinden üstün değil. Kimse de ben olmazsam bu forum batar diye düşünmesin.
Aster01 kimdir bilmiyorum ama senli benli konuşmasından beni tanıdığını düşünüyor galiba. Birde meslektaş olduğumuzu söylemiş. Çok güzel ancak yönetim kararı konusunda bu şekilde görüş ileri süremez. Devamı halinde gereği yapılacaktır.
Bizimle birlikte olmak isteyene herkese kapımız, gönlümüz açık, istemeyene de kal diyecek halimiz yok.
Bu konu da kapatılmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst