Dropbox

mimar777

Süper Üye
1 Tem 2013
581
3,576
Mediafire tarzi dosya yukleme sitesi ... Belki cogumuz biliyordur ama ben yinelemekte yarar gordum. Once SIGN-UP tan bir uyelik yapiyoruz KULLANICI ADI [ USER NAME ] ve SIFRE [ PASSWORD ] ... Sonra 2-2.5 GB dosya yukleyebilir link verebilirsiniz buraya kadar ucretsiz 100 GB isterseniz ucretli ... Bu tur siteleri bulursak paylasalim daha cok dosya yukleme kapasitemiz olur, en azindan elimizdekileri tuketince yedegimiz olsun....:4:

timed

Onursal Üye
19 Eki 2009
2,327
10,273
Teşekkürler mimar777.
Denemekte fayda var.
Umarım rapidshare gibi dosyaları bir müddet sonra silmez.
Mediafire gibi bir hosting sitesi daha bulamadık. Hem ücretsiz , hem aynı anda birkaç download yapmaya müsaade eden hem de dosyaları silmeden saklayan.
Elinize sağlık üstadım.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,266
38,728
İstanbul
Bu platform güvenle kullanılabilir. Değişik fonksiyonları da var. İş hayatında da yaygın olarak kullanılıyor ama handikapı mimar777 üstadımın da işaret ettiği kapasite sınırlaması. Bildiğim kadarıyla son durumda üst sınır (ücretsiz üyelik) şimdilik 3.5GB.

mimar777

Süper Üye
1 Tem 2013
581
3,576
Bu platform güvenle kullanılabilir. Değişik fonksiyonları da var. İş hayatında da yaygın olarak kullanılıyor ama handikapı mimar777 üstadımın da işaret ettiği kapasite sınırlaması. Bildiğim kadarıyla son durumda üst sınır (ücretsiz üyelik) şimdilik 3.5GB.

degerli ustadim ; yurtdisindan gelen giden projeler icin kullaniyoruz en son 2 gb lik dosyalari indirdim gayet kullanisli... Normal PC ler icin DROPBOX programi var ayrica Android sistemler icinde var. Bu programi indirdiginizde yuklemeleri otomatikman yapiyor net kesilsede dosyayi bastan degil kaldigi yerden yukluyor.
Yararli olacagini saniyorum.

Tarantula

Onursal Üye
9 Ağu 2010
661
2,992
Dropbox çok bilinen hatta şu anda en çok kullanılan veri depolama ve paylaşım şirketidir. Çok büyük bir firmadır, amerikada yoğun olarak kullanılır. Ücretleri Mediafire'a göre yüksektir. Ancak android, desktop ve tablet uygulamaları daha iyidir, kullanışlıdır. Sadece burası için değil, çok seyahat eden, bir çok şeye erişim ihtiyacınız varsa, iş gereği ya da günlük hayattan işlerinizde ücretli bir hesap edinirseniz çok rahat kullanabilirsiniz. Geçen gün çıkan bir haberi de paylaşayım. Eski dışişleri bakanı Rice dropbox'ın yönetim kuruluna girmiş. .

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,208
76,838

"Dosya Barındırma Siteleri"ni tüm özellikleriyle mukayeseli olarak listeleyen bir tablo. İngilizce Wikipedia'dan alındı. Bir göz atılırsa yararlı olabilir.
dosybrndrmasitemkayese.jpg

toxine

Onursal Üye
11 Mar 2013
1,056
3,518
Tespit edilemedi
Bir de "Yandex"in " " adında bir barındırma hizmeti varmış. 10 GB'a kadar ücretsiz deniyor. İlginç olabilir.

Yandex.disk dışında drive.google.com gibi bir seçenek var. Acaba PC'ye format falan atmadan önce PC'deki dosyaları bir süreliğine oralara yüklesek sorun olur mu? Deneyen var mıdır?