DİYALOG TARZINDA YAZDIĞIM FIKRALAR - 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CYLO

Yeni Üye
8 Haz 2025
16
75
KÖTÜLÜK
-Ne iyi ettiniz de köyümüze geldiniz,çaydan önce birer kahve içelim mi?
-Valla Hüseyin abi, sabahtan beri bir şey yemedik,çay kahve ağır gelir şimdi abi!
-Yav biz de öğleden galanları yedik valla,ne yapsak?Haa en iyisi ben sizi köyün kebabcısına götüreyim,barmaklarınızı yersiniz!
...........
-Afiyetler olsunn,nasıl dediğim gibi değil mi?
-Offf!Öyle çok yedim ki mideme ağrılar girdi!
-Siz nasılsınız yenge?
-Ben de çok yedim çatlıyacam valla,off!
-!!! Bu defalık gusura galmayınız, bir daha sizi yemeğe davet etmem yav!

Son düzenleme:

seneca66

Kıdemli Üye
18 Haz 2009
196
616
KÖTÜLÜK
-Ne iyi ettiniz de köyümüze geldiniz,çaydan önce birer kahve içelim mi?
-Valla Hüseyin abi, sabahtan beri bir şey yemedik,çay kahve ağır gelir şimdi abi!
-Yav biz de öğleden galanları yedik valla,ne yapsak?Haa en iyisi ben sizi köyün kebabcısına götüreyim,barmaklarınızı yersiniz!
...........
-Afiyetler olsunn,nasıl dediğim gibi değil mi?
-Offf!Öyle çok yedim ki mideme ağrılar girdi!
-Siz nasılsınız yenge?
-Ben de çok yedim çatlıyacam valla,off!
-!!! Bu defalık gusura galmayınız,anamı zyksynler bir daha sizi yemeğe davet etmem yav!

seneca66

Kıdemli Üye
18 Haz 2009
196
616
800 yüzyıl önce Nasrettin hocayı bağrından çıkarmış, Her türlü mesleğin fıkrasını yapabilen bir millete mensubuz hatta inançların ve din adamlarının fıkralarını yüzlerce yıl önce dahi yaşayıp-yazıp çoğaltmış ve anlatmışızdır.
Çalışmanız biraz alt düzeyde kalmış. Gayretlerinizin daha da yoğunlaşmasını dilerim.

CYLO

Yeni Üye
8 Haz 2025
16
75
800 yüzyıl önce Nasrettin hocayı bağrından çıkarmış, Her türlü mesleğin fıkrasını yapabilen bir millete mensubuz hatta inançların ve din adamlarının fıkralarını yüzlerce yıl önce dahi yaşayıp-yazıp çoğaltmış ve anlatmışızdır.
Çalışmanız biraz alt düzeyde kalmış. Gayretlerinizin daha da yoğunlaşmasını dilerim.
HAZİRET
-Hz.Ali şöle,Hz.Ömer böle!...
-Hz.Muaviye olmasaydı İslam şöle olurdu!..
-Hz.Hüseyin,Hz.Hasan,Hz.Yezid!Lagada,lugada,İslam,Filstin,Kudüs,Hz.Süleyman!...Lagada,lugada!...
"çat!"............................................................
-Ne oldu?
-Elektirikler kesildi!
-Sigorta attı herhalde!
-Olum telaşlanmayın ışığı ben kapattım!
-Ya nerden icap etti şimdi Hüseyin abi?
-Haaa!Şimdi karanlıktasınız değil mi?Hadi bakalım şu uğruna tartıştığınız,biribirinizi öldürdüğünüz zat ı muhteremleri zikredin de salon aydınlansın!
-!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????
"çat!"
-Nasıl aydınlandı içeri ama?Edison haziretleri lambayı icat etmeseydi siz halaa karanlıktaydınız!Binlerce yıldır neyin davasını güdüyorsunuz olum?

Sayın Seneca66 bu fıkrayı da değerlendirirseniz çok memnun olurum.Bu arada bu fıkralar üretilmiş değil bizzat yaşanmıştır.Saygılar sunarım.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,411
82,650
hiçbiryerde :)
Fıkra güzel ama iş politikaya, ideolojiye vb geldikçe tartışmalar bitmez.
Politikacıların yeri ayrı, bilim insanlarının yeri ayrı.
Bu konuda bir şey ispatlamak mümkün değil gibi.
O yüzden bu konuyu yoruma kapatmak daha iyi olacak.
Beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez diyelim en iyisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...