Diabolik N.926 - L'uomo che non c'era (Aprile 2024)

Calligrapher

Onursal Üye
5 Nis 2021
1,177
6,955
Üstat, sanırım Sizden başka ilgilenen yok, bundan sonra Size mesaj olarak atarım, böylece forumda gereksiz kalabalık olmamış olur.
Değerli @balkan üstadım,
Ben de -diğer tüm paylaşımlarınız gibi- bu seriyi ilgiyle takip ediyorum. İlk paylaştığınızda belki az sayıda kişi ilgi gösterse de zaman içinde daha fazla kişinin ilgi göstereceğine inanıyorum. Bu nedenle, ilgilenen tüm dostarımızın kolayca ulaşabilmesi açısından, size zahmet olmayacaksa şimdiki şekliyle paylaşabilirseniz minnettar olurum. Tüm paylaşımlarınız için çok teşekkürler...
 

ihtiyardost

Onursal Üye
12 Kas 2010
3,418
67,644
Karagümrük
Üstat, sanırım Sizden başka ilgilenen yok, bundan sonra Size mesaj olarak atarım, böylece forumda gereksiz kalabalık olmamış olur.
Değerli arkadaşım lütfen paylaşımlarınıza-zamanınızın elverdiği ölçüde- devam edin. İleride bu seriden çeviriler yapmayı planlıyorum. İLK DİABOLİK ÇEVİRİMİ SİZE İTHAF EDECEĞİM. Ne yazık ki diyarımızda birçok güzel paylaşıma gereken ilgi gösterilmiyor. Bu durum ister istemez paylaşım yapanların hevesini kırıyor. Hele bir de indirme sayısından daha az like verme yok mu ? Asla kabul edilemeyecek bir durum. Biz bir süre daha paylaşmaya devam edelim. Baktık ki ilgi beklentilerimizin iyice altında kalıyor kendimizi daha az yorarız o zaman. Her gün paylaşacağımıza haftada bir, haftada bir paylaşacağımıza ayda bir, ayda bir paylaşacacağımıza 3 ayda bir paylaşırız olur biter. AMA ŞİMDİLİK DURMAK YOK PAYLAŞMAYA DEVAM. Ankara'da Mansur Yavaş belelediyeciliği, Çizgi Diyarında Balkan paylaşımcılığı devam etmeli. :)
 
Son düzenleme:
Üst