Denise Buisman Pilger

ilhanx

Süper Üye
15 Ağu 2009
5,401
197
Denise Buisman Pilger
Amsterdam'da doğdu Willem Kooning Sanat Akademisi'nde Rotterdam nerede 2002 yılında mezun oldu Illustration okudu sonra. zor nasıl bilgisayar kullanmayı öğrendi zamanda bir ressam olarak iş bulmak olduğundan ve grafik tasarım girdi. Ive serbest tasarımcı ve sanat yönetmeni beri gibi dergi ve reklam sektöründe çalıştı.Mart 2006 yılında Amerika Birleşik Devletleri için dünyadaki işçilerin her yerde gönderen bir Hollanda şirketi tarafından istihdam benim kocam, katılmak için hareket etti. Biz Fort Worth, bizim kedi ile yaklaşık üç yıl Tigger için TX yaşadı. Mart 2009 yılında biz Teksas Montreal Kanada nereye biz şu anda yeni bir yaşam başlıyor taşındı. Ne zaman elma ya da benim belki bana da bir at veya bir kitapta benim burun arkasında bulabilirsiniz easle değilim arkasında. Ben beri 7 ve şu anda ben yüksek terbiye ve sorunlarla karşı karşıya olduğumu horsebackriding keyif aldık. Ben genellikle ahır ve sürüş benim çarşamba harcamak mümkün olduğunca çok at gibi. Ben okuma aşkı yanında, çoğunlukla fantastik ama aynı zamanda iyi bir gerilim ya da klasik edebiyat tadını çıkarın. Ben de oynamak bilgisayar ve masa oyunları ve iyi bir televizyon dizisi, Doktor Ima büyük fan izliyor gibi kim. Kocam ve ben de seyahat (Biliyorum evet, biz Montreal tür canlı Aslında bu uzak verir: D seviyorum). Biz bazı dalış ya da kayak yapabilirsiniz yerlere gitmek ister, biz kadar dünyanın mümkün olduğu kadar görmek istiyorum. Ne zaman benim iş için bir sanatçı olarak ben çok zaman teknikleri konusunda versitile önce gelir. Ben de akrilik yağlar kullanmak ve ne zaman Im ben de, pastel karakalem ve çini mürekkebi kullanmak gibi yaşamak figür çizimleri yapıyorum. Ben çok çok severim başka teknik resim ve fotoğraf kolaj arasında bir kombinasyonudur. Ben bilgisayarda görüntüleri manipüle etmek gibi onları baskı ve üzerlerinde boya, ben dokular ve katmanlı çalışma seviyorum. benim digital fotoğraf makinesi ben de büyük bir hayranı, benimle her yere hangi sık sık bize Kanada'da şu anda yaşayan bir çekim değerinde gittiğini onu almaya çalışıyoruz. Ben seyahat seviyorum ve benim sanat ile birleştirmek için seviyorum.

pil42.jpg

pil43.jpg

pil44.jpg

pil1.jpg

pil2.jpg

pil3w.jpg

pil4.jpg

pil5.jpg

pil6.jpg

pil7.jpg

pil8.jpg

pil9.jpg