Okuduğum üç romanın en iyisi. Tartışmasız. Hatta o kadar iyi ki, daha üçüncü bölümdeyken çizgi roman okumaya yeni başladığım şu günlerde Daredevilin iç dünyasına dalmaya karar verdim. Hemde sıkı bir Örümcek Adam hayranı olmama rağmen...
Kahramanımızın asıl adı Matt Murdock... Boksör olan babasının öldürülmesi üzerine giydiği sarı elbiseleriyle onun intikamını almak için başlıyor hikayesi. Hukuk mezunu ve avukatlık bürosu olan Murdock'un ihtiaslı bir aşk hikayesine de tanıklık ediyoruz. Hikayenin anlatım dili o kadar güzel ve ciddi ki, sanki yaşıyorsunuz hem bu aşkı hem de bu olayları... (Çizimler çok çok iyi. yani en azından ben çok beğendim.
)
sonuna doğru heyecan baya bi artıyor ve sonunda çok güzel bir yumruk atıyor. Daredevil'ın diğer maceralarına başlamak için sabırsızlanıyorum ama şunu söylemeden geçemeyeceğim. Jeph Loeb ve Tim Sale mükemmel bir ikili...
Umarım yararlı olabilimişimdir bugüne kadar yaptığım değerlendirmelerimle...
İyi forumlar, iyi okumalar...
Sevgiler...
Mavi, Gri ve Sarı bir arada =)
Karen ilk kez Murdock'ın kollarında =))
aksiyon başlıyorrrr
Kahramanımızın asıl adı Matt Murdock... Boksör olan babasının öldürülmesi üzerine giydiği sarı elbiseleriyle onun intikamını almak için başlıyor hikayesi. Hukuk mezunu ve avukatlık bürosu olan Murdock'un ihtiaslı bir aşk hikayesine de tanıklık ediyoruz. Hikayenin anlatım dili o kadar güzel ve ciddi ki, sanki yaşıyorsunuz hem bu aşkı hem de bu olayları... (Çizimler çok çok iyi. yani en azından ben çok beğendim.
sonuna doğru heyecan baya bi artıyor ve sonunda çok güzel bir yumruk atıyor. Daredevil'ın diğer maceralarına başlamak için sabırsızlanıyorum ama şunu söylemeden geçemeyeceğim. Jeph Loeb ve Tim Sale mükemmel bir ikili...
Umarım yararlı olabilimişimdir bugüne kadar yaptığım değerlendirmelerimle...
İyi forumlar, iyi okumalar...
Sevgiler...
Mavi, Gri ve Sarı bir arada =)

Karen ilk kez Murdock'ın kollarında =))

aksiyon başlıyorrrr

Moderatör tarafında düzenlendi: