altay1944
Onursal Üye
- 30 May 2009
- 3,155
- 4,782
Dostlar bu kahraman konusunda bilgi bulamadım kimdir,nedir,kaç sayı çıkmıştır?
Başlığı açan arkadaş başka bir yer bulamayıp burada açmış olabilir, orasını bilemem. Dikkat edilirse arkadaş bilgi arıyor Bonelli yayını olup olmadığını sormuyor, burada açmasının nedeni sitede bilgi olmadığı da olabilir, tabi ki Google de arama yapmış olabilir. Bilemiyorum, geldiğinde yorum yaparsa daha açıklayıcı olur bende yazılarımı silerim.Ama Bonelli yayını değil.. Şu anda forumda Bonelli Editore alt başlığındayız.
melih bey açıklayıcı bilgi için teşekkür ederim Evet başlığı ben açtım ama Murat beyin dediği gibi bonellinin daniel adlı kahramanını aradığım için açtım.Daha doğrusu aradığım değil tarih düşmek adına yaptım.Benim bildiğim bonellinin böyle bir kahramanı yok.Böylelikle netlik kazanmış oldu.Silmeyin lütfen Böyle kalsın.Başlığı açan arkadaş başka bir yer bulamayıp burada açmış olabilir, orasını bilemem. Dikkat edilirse arkadaş bilgi arıyor Bonelli yayını olup olmadığını sormuyor, burada açmasının nedeni sitede bilgi olmadığı da olabilir, tabi ki Google de arama yapmış olabilir. Bilemiyorum, geldiğinde yorum yaparsa daha açıklayıcı olur bende yazılarımı silerim.