Bu arada Logo ne oldu? Bu çizgi delikanlı'nın göğsündekini kullanacaksanız flash'da çizmiştim vektörel yollayabilirim.
aslında bir kaç farklı model olsada seçsek..çok şeymi istemiş oluruz..![]()
Fikir babası olarak kaptan çizgiyi(kaptan amerika,kaptan marvel,kaptan...anmsattığı için)beğenmediğimi belirtmek isterim.Ben bizden olsun istiyordum.Tamam çizgi sözcüğünü kullanalım ama bizden olsun.örneğin çizgili reis,çizgili çavuş vb.gibi.Ayrıca kostümlü delikanlıyı pek beğenmedim.Her macerada farklı giysi giyebilecek biri.Pala bıyıklı aynı zamanda babacan,hani Türk filimlerinin unutulmaz babası Hulusi Kentmen vari bir karakter...bilmem fazlamı oldum.
Hamamböceği olsun o zaman yada ne bileyim kurbağa felan...l ha birde insan olması şart mı yav hayvan ya da nesnede olabilir bak mesela bilen bilir "Goyun" gibi :d
Hamamböceği olsun o zaman yada ne bileyim kurbağa felan...:Ğ
Değerli Arkadaşlar, benim paylaştığım tip şöyle oluştu, Altay Dostumuzun mesajını gördüm ve hemen bir eskiz çizdim, akabinde renklendirdim ve sundum, Amaç illa bu olsun demek değildi, sadece kastedilen çizgi diyarı adam tipi böyle biri mi diye sormak istedim, Yoksa çizgi diyarının maskotu olacak tip bu kadar kısa sürede çizilmezdi, Dediğim gibi bu sadece bir eskiz, sonucuna hep beraber karar veririz. Diğer Çizimler de gelmeye başladı zaten mutlaka en uygununu seçeriz diye düşünüyorum
Şimdi ilk önce görüşlerini bizlerle paylaştığın için teşekkür etmek isterim.Daha iyi bir dergi için.
- Görsellik artırılmalı.
- Bir ayın konusu seçilmeli.
- Sürekli bir figürün yerine kapakta dergi adı kafidir kişisel görüşüm olarak.
- Kapak resminin o ayın konusuna uygun olmalı. Ve cezbediciliği olmalı.
- Review'ler(incelemeler) olmalı.Ama mümkünse copy past değil okuyucunun yazdığı yazılar. Okuyucu okuyacaksa neden okunmalı bunun için puanlama da yapabilirsiniz.(değerlendirme için) Neticesinden çizgi roman üzerine ağırlıklı bir site. Ona yönelik olmalı. Çizgi romanlar, çizgi roman filmleri (eski olması fark etmez), çizgi roman oyunları çıkmış çıkacak onlar, sonra çizgi roman animated filmleri yani ağırlığın çizgi romana verildiği ancak belirli sayfalarında alternatif şeylere ayrıldığı kısımlar olmalı. Atıyorum anime, atıyorum müzik, atıyorum manga.
- Aktarım dili sıkıcı ansiklopedik dil yerine esprili akıcı bir dil olmalı. Başlıklar bu kullanılabilir. (Türk dergilerinden Level da şablon için incelenebilir)
- Ayrıca Photoshop daha özenli kullanılmalı. Ve konu seçiciliğinde standart yüksek olmalı.
Kapak konusunda ve daha iyi bir gözlem yapmak için bence bu yönde çalışma yapan bir dergiyi inceleyebilirizsiniz.
Çok teşekkürler emek verip üşenmeden birşeyler yazdığın için.
Yanılmıyorsam Thor, Green Lantern ekibimizin yazarı Shevarash bu ikisinide yazdı görmediniz herhalde.