Cutting Edge T01-T04 (FR)

certem

Aktif Üye
22 Ağu 2011
278
2,181
Couv_185221.jpg

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,406
5,841
Sayın certem
Bu paylaştığınız 4 sayıyı aynı başlık altında mesajlar olarak yayınmalanız forum stili ve kurallarına daha uygun. Ayrı ayrı başlık açmayınız aynı yabancı çizgi romanın seri sayılarına.

Bir de forumun yeni uygulaması olarak, yabancı dildeki çizgi roman paylaşımları üye başına günde 5 adet ile sınırlı.

Bilginize.

certem

Aktif Üye
22 Ağu 2011
278
2,181
Sn murats,
Haklısınız, aynı isimli yayınları tek başlık altında yayınlamak daha mantıklı. Forum kurallarında da gözümden kaçmış.
Hatırlatma için teşekkür ediyorum.
Adminler bu dört sayıyı aynı başlık altına alabilirler sevinirim.
Bununla birlikte aklıma bir soru geldi;
Diyelim ki iki ay sonra Cutting Edge’in 5. sayısı çıktı ve paylaşmak istiyorum; 5. Sayı için yeni bir başlık mı açacağım, yoksa Adminlerden yaratmalarını rica ettiğim toplu yeni mesajın içine mi ekleyeceğim.
Selamlar, tekrar teşekkürler.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,371
39,681
İstanbul
Sn murats,
Haklısınız, aynı isimli yayınları tek başlık altında yayınlamak daha mantıklı. Forum kurallarında da gözümden kaçmış.
Hatırlatma için teşekkür ediyorum.
Adminler bu dört sayıyı aynı başlık altına alabilirler sevinirim.
Bununla birlikte aklıma bir soru geldi;
Diyelim ki iki ay sonra Cutting Edge’in 5. sayısı çıktı ve paylaşmak istiyorum; 5. Sayı için yeni bir başlık mı açacağım, yoksa Adminlerden yaratmalarını rica ettiğim toplu yeni mesajın içine mi ekleyeceğim.
Selamlar, tekrar teşekkürler.

Evet, aynı konunun altına yeni bir mesaj olarak ekleyebilirsiniz. Şu örnekte olduğu gibi:

https://www.cizgidiyari.com/forum/k/green-lantern-2023.183433/