(bende yazacaktım ama pislik yapıyor gibi olmayım diye yazmamıştım)Altın madalyon ne ayak acaba ? Boş bir forum.
Ne desek boş.Yoğun ısrarlar ve duyurulara rağmen aldığımız oy belli.Bence daha önceki başlıkta da dediğim gibi , eğer bu yarışı kaybedersek radikal kararlar almanın zamanı gelmiş demektir.
Duruma bir bakayım dedim.İlginçtir crop milli eğitim bakanlığı tarafından engellenen sakıncalı siteler kategorisinde görünüyor.(not:cizgidiyarında sıkıntı yok)
Bu siteye erişim, sakıncalı içeriğinden dolayı, Milli Eğitim Bakanlığı isteğiyle, Türk Telekom A.Ş. tarafından engellenmiştir.
Ben en iyi e dergi ve forumda çizgi diyarına verdim.Belki bakmamışlardır ya da zahmete girmek istememişlerdir kim bilir . az önce baktım 442 olarak öne geçmişiz.Altın madalyon ne ayak acaba ? Boş bir forum.
Bu bile ne kadar keyfi engelleme yapıldığının kanıtı. Ancak toptan blogspot engellendiği için CROP'da engellenmiş olabilir mi? O da skandal ya neyse....
Yarışmalarda/listelerde birinci olmasından ziyade; yüreklerde/gönüllerde birinci olmasını yeğ tutarım!
Bence bu konuda kırıcı olmaya veyahut kırgın olmaya hiç gerek yok.![]()