Conan'la ilgili Anı

vakanuvis

Süper Üye
5 Mar 2011
604
978
Bu anıyı birçok kez anlattım ve sıkılmadan anlatmaya devam ediyorum...

Babam beni fantastik sinemaya ve çizgi romana alıştıran sonra öğretmenlerim "biraz da kitap okusun" deyince okumamı engellemeye kalkışan baş kişiye dönüşmüştür. :p

Yine bir gün Conan alıp eve döndüm, yine okuyup hayallere daldım, yine babam geldi ve mizah dergileri, Milliyet çocuk ve Conan'ı gördü. Esti, gürledi, bağırdı, azarladı, üzerime yürüdü v.s. Bu arada belirteyim, asla kitaplarıma zarar vermedi, onları hep nazikçe tutup bana verip dolabıma kaldırttı....
Herneyse, sonunçta ben her seferinde olduğu gibi kitapları dolabıma koyardım ve babam bir saat kadar dayandıktan sonra kalkıp son sayıyı alır, salona kurulur, kendinden geçerek Conan'ımı okur ve son sayfada öykü yarım kalmışsa bir buruklukla bana uzatırdı.
Sonra yarım ağızla, isteksizce "Bunun devamı ne zaman çıkacak" diye sorardı. Ben "Gelecek ay" yanıtını verirdim.
Kitabı dolaba taşırken babam yine başa sarar ve yine azarlar, kızar, bağırırdı :)

Yaklaşık 7 yıl bu şekilde Conan okuduk babamla... Kulakları çınlasın, Allah ömür versin...

Böyleyken böyle :d