çizgi roman severlere merhaba...

strider

Süper Üye
29 Şub 2012
1,034
1,039
herkese merhaba...

çizgi roman sevdalıları ile dolu bu siteyi bulduğuma çok sevindim. dünden beri inceliyorum, o kadar büyük bir arşiv var ki nereden başlayacağımı şaşırdım.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,057
88,238
Kasımpaşa
Sakince en sevdiğiniz bölümden başlayınız,
hiç çekinmenize gerek yok
biz burada hiç bir şeyi kısıtlamıyoruz
tek ölçütümüz saygı
emeğe saygı,
kişiliğe saygı
farklılılıklara saygı
yazma diline saygı
başka ölçüt yok..
Uzun süreli bir dostluk dileği ile hoş geldiniz..

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,509
312,011
Arşiv, derya deniz,
sınırlama mevcut değil,
gönüller açık,
sevgi ve saygı gani gani...
Hoşgeldiniz sevgili kardeşim.

bayrakzaf.gif

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
5,325
herkese merhaba...

çizgi roman sevdalıları ile dolu bu siteyi bulduğuma çok sevindim. dünden beri inceliyorum, o kadar büyük bir arşiv var ki nereden başlayacağımı şaşırdım.

öncelikle merhaba, şimdi önce derin bir nefes al, sonra forum ana sayfada çizgi roman dünyası başlıklı yere gel, c harfini ara, conanı bulacaksın tıkla üstüne conanla ilgili bölüm açılacak, sonrasında The Savage Sword Of Conan başlıklı yere tıkla, tımed abimizin büyük katkılarıyla oluşmuş olan o bölümü bir yandan indirmeye bir yandanda okumaya başla. conanmı ? evet conan, sen hele bi başla sonrası allah kerim

strider

Süper Üye
29 Şub 2012
1,034
1,039

öncelikle merhaba, şimdi önce derin bir nefes al, sonra forum ana sayfada çizgi roman dünyası başlıklı yere gel, c harfini ara, conanı bulacaksın tıkla üstüne conanla ilgili bölüm açılacak, sonrasında The Savage Sword Of Conan başlıklı yere tıkla, tımed abimizin büyük katkılarıyla oluşmuş olan o bölümü bir yandan indirmeye bir yandanda okumaya başla. conanmı ? evet conan, sen hele bi başla sonrası allah kerim

detaylı tarif için teşekkürler. :) orayada uğrayacağım. conan'ı da severim gerçekten.

umut22

Aktif Üye
8 Tem 2010
397
997
Çocukluğumdan beri Teksas ı tüm çizgi romanlardan ayrı tutmuşumdur. Belkide sarışın dev Çelik Blekin gücü etkilemişti beni, peşinden Tommiks geliyordu. (Zaten çizgi romanın bir adıda Teksas-Tommiks değilmidir :) )

Ben onlardan başladım, şimdi tüm emek verenlerin saatlerce uğraşıp taradığı ve sadece bir kuru teşekkürle elde ettiğim 100 GB civarı arşivim var.

Elbette seninde bir kahramanın vardır ve mutlaka oradan başlarsın.

Son düzenleme:
12 Şub 2010
15,001
551,089
Hoş geldiniz, en sevdiklerinizden başlayın okumaya; dilediğinizde ara verir, diğerlerine başlarsınız, keyifli okumalar.

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,741
45,678
denize sıfır
ben olsam ortaya karışık tercih ederdim.:)sen yinede gönlünü dinle.
hoşgeldiniz,keyif almanız dileğiyle..