ÇİZGİ DİYARI GEÇ AÇILMA SORUNU

mustibey

Süper Üye
23 Ara 2010
2,213
5,307
Farklı tarayıcılarla da denememe rağmen "Çizgi Diyarı" çok yavaş açılıyor. Diğer web sitelerinde bu sorunu yaşamıyorum. Konu hakkında bilgisi olan, ya da önerisi olan dostlar var mıdır?

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
4,098
44,173
bende de aynı sorun oldu. internet bağlayıcılarını değiştirmeme ve bağlantı için firefox, opera, google chrome denememe rağmen gerek bağlanmada, gerekse dosya yüklemede sorun yaşadım. bazı dosyalar istemeden ve anlamadığım bir şekilde mükerrer yüklendi.

zstm

Yeni Üye
5 Nis 2010
350
4,035
İzmir
Brave , Opera ve Firefox ile açtım. Ama çok geç açılıyor.
Yaklaşık bir haftadır böyle. Ayrıca "site güvenli değil" bilgisi var yukarıdaki satırda.
Site yönetiminin bilgisine

Son düzenleme:

godes

Aktif Üye
26 Kas 2013
394
2,171
[size=+1]En nadide paha biçilmez çizgi roman arşivine sahip Çizgi Diyarı'nın yavaş açılma sorunu kısa sürede çözülür İnşallah.[/size]

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,742
45,232
denize sıfır
Bazen yapısal güncellemeler günlerce sürüyor arkadaşlar. Alt yapıda yenilemeler biraz zaman alıyor, bir süre sonra düzelecek.

ihtiyardost

Onursal Üye
12 Kas 2010
3,362
77,521
Karagümrük
PROBLEM ADETA KALICI HALE GELDİ.
İNSANIN SİTEYE GİRESİ GELMİYOR.
PAYLAŞIM YAPMAK BİLE İŞKENCE
HALİNE GELDİ. YÖNETİCİLERİMİZ
UYUYOR MU ?

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,357
5,645
Bu sayfada da -daha önce 2 sayfada daha olan- son mesaja ulaşamama sorunu oluştu.
Bu mesajı o durumu aşmak için attım.

edit: Ki nitekim düzeldi böylece. Yukarıdaki görüntülemeyen mesajla birlikte 2.page'e geçebilmeye başladı başlık.

Son düzenleme:

ed86

Süper Üye
3 Kas 2018
839
1,694
Evet birkaç gündür zaman zaman çok ağır açılıyor sayfalar.

tenten64

Yeni Üye
21 May 2013
105
409
Bu sorun epeydir var,konuyu tam bilmiyorum ama forumun yasaması için sanırım adminler bir takım masrafları karsılıyorlar,siteye reklam almadan yasatıyorlar,eger ekonomik ihtiyaclar varsa,eskikitaplar da olduğu gibi bir destek programı yapalım,isteyenler katkıda bulunsun,site yaşasın ,ben elimden geleni yaparım

savok

Admin
30 Eki 2009
20,027
86,574
Kasımpaşa
Bu sorun epeydir var,konuyu tam bilmiyorum ama forumun yasaması için sanırım adminler bir takım masrafları karsılıyorlar,siteye reklam almadan yasatıyorlar,eger ekonomik ihtiyaclar varsa,eskikitaplar da olduğu gibi bir destek programı yapalım,isteyenler katkıda bulunsun,site yaşasın ,ben elimden geleni yaparım

Bu güzel öneriye ve Çizgi Diyarı için fedakarlık yapmaya niyetli olan dostlara çok teşekkürler.
Bildiğiniz üzere bu site herhangi bir maddi beklenti içerisinde olan kişiler tarafından kurulmadı, bunun yanında hiçbir zaman reklam ve benzeri gelir getirici işlere de izin vermedik. Amacımız karşılıksız beklentisiz çizgi romanı daha bilinir ve herkes tarafından ulaşılabilir hale getirmeye çalıştık. Yayınevlerine de köstek olmamak için yayın politikamızda belirli kısıtlamalar getirdik. Yönetim olarak Parasal olarak karşılayamayacağımız herhangi bir sorun yaşamıyoruz.
Teknik olarak değişik meslek gruplarından olmamıza karşın bu konulara vakıf ve gönüllü katkı verecek dostlarımızın az olması, çalışma saatlerinin uzun olması gibi sorunlar nedeniyle zamanında bazı teknik konulara müdahale edemiyoruz.
Bunun yanında çizgi diyarı çok fazla trafik alan bir internet sitesi, bu da yükümüzü çok artırdı.
Bu nedenle bana gelen sunucu mesajını aktarıyorum;
"Daha iyi performans ve yedekli alt yapı için DELL Sunucular kullanıyoruz.
Mevcut DELL sunucuda NVME Storage üzerine aktardık"

Bu altyapı değişiklikleri bize maliyeti 4 kat artırdı.
Sanırım siz de sitedeki hızlanmayı fark etmişsinizdir. Ancak bu hız yeterli değil bunu da artırmak için teknik çalışmaya devam ediyoruz.
Çizgi Diyarı üyelerinin bilgisine
Saygılarımla.

akak

Kıdemli Üye
12 May 2009
151
233
Kolay gelsin gönüllülük prensibi ile iş yapmak zordur. Fedakarlık ister. Ben şahsen memnunum umarım bu platform uzun yıllar yaşar.. Bir devrin hafızası olur.