silence
Süper Üye
- 26 Mar 2009
- 2,342
- 1,767
Çizgi roman Teksas ve Tommiks demektir.Ne okunursa okunsun çizgi roman okuyan herkese Teksas Tommiks okuyor denirdi.Teksas ve Tommiks ise en güzel Ceylan yayınlarınca yayınlandı.Teksas ve Tommiks'in o kadar sevilmesinin nedeni de rengarenk cilt kapaklarıydı.
Yaklaşık üç dört yıldır en bulunamaz denilen çizgi romanlar tarandı,paylaşıldı ve fakat hala o güzelim Ceylan Teksas ve Tommiksleri paylaşılamıyor.Sevgili scorpion o serileri eklemeye başladı ama o güzelim kitaplarda cilt kapağı yoook! Tarayan ciltlerin kapaklarını paylaşamayacak kadar kıskanmış olmalı.Hadi onlar ne ise de bizim sitede de sıra Ceylan Teksas ve Tommiklerine gelince bir rehavet bir rehavet.
Ben onları bekliyorum diye mi?
Ben onları seviyorum diye mi?
Hayır ben olmazsam ve o kitaplar siteye eklenirse ne anlamı kalır ya hu?
Ağustos'ta denize girsek balta kesmez buz oluyor!!
Yaklaşık üç dört yıldır en bulunamaz denilen çizgi romanlar tarandı,paylaşıldı ve fakat hala o güzelim Ceylan Teksas ve Tommiksleri paylaşılamıyor.Sevgili scorpion o serileri eklemeye başladı ama o güzelim kitaplarda cilt kapağı yoook! Tarayan ciltlerin kapaklarını paylaşamayacak kadar kıskanmış olmalı.Hadi onlar ne ise de bizim sitede de sıra Ceylan Teksas ve Tommiklerine gelince bir rehavet bir rehavet.
Ben onları bekliyorum diye mi?
Ben onları seviyorum diye mi?
Hayır ben olmazsam ve o kitaplar siteye eklenirse ne anlamı kalır ya hu?
Ağustos'ta denize girsek balta kesmez buz oluyor!!