Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çelik Blek Teksas Tay Yayınları Büyük Albüm Sayı 16
Bu media resmen çıldırtıyor bu aralar. Yüklediğim linkler private oluyor diye ben de yanlış bir yeri tıkladım da ondan sanıyordum. Meğerse genel bir şeymiş bu. Ondan sonra da bir sürü cambazlıkla, oraya buraya tıklayarak yükleme yapabilmeyi başarıyorum. Yine de bir dostun linki indirip indirmediğini bekliyorum, olmamışsa yeniden yüklemek için. Stres dedikleri de bu işte
Ben de denedim, private diyor. Yani sadece yükleyen indirebiliyor.
Sen de bu işin hakkından gelirsin sevgili Mehmet Ali
Yüklediğiniz dosyanın üzerine fareyi getirip, sağ tuşa tıklayınca ikinci sıradaki *SHARE*(yanında siyah kapalı kilit olacak) yazan bölüme tıklayıp,
*Link to share (only accessible by followers) Enable*
yazan yerdeki *Enable* yazısına tıklayınca alttaki kutucuk açılmiş olacak.
Bu işlemden sonra dosyalar indirilebilir olacak. (Bunu her dosya yüklemesinden sonra yapacaksınız.. Surekli açmayı bulamadım bilen varsa yazabilir..)
Yükleme sitelerinde ara sıra böyle şeyler oluyor ondan sonra yükleme yapmak yada indirmek için şekilden şekile giriyoruz.bugün hafta sonu birde ilk gözağrılarımızdan olan teksası okuyalım bakalım teşekkürler.