CDisplay durduk yere hata veriyor. Çizgi roman okuyamaz oldum :(
4 Şub 2013 #1 abdullah Çeviri & Balonlama 17 Nis 2011 1,366 3,561 Midgard CDisplay durduk yere hata veriyor. Çizgi roman okuyamaz oldum
4 Şub 2013 #2 dezocan11 Çeviri & Balonlama 10 Kas 2009 163 230 İzmir silip tekrar kurmayı denediniz mi? Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. buradan hangisini kullanıyorsanız onu indirip tekrar kurun. umarım sorunun çözümü olur.
silip tekrar kurmayı denediniz mi? Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. buradan hangisini kullanıyorsanız onu indirip tekrar kurun. umarım sorunun çözümü olur.
4 Şub 2013 #3 yeryüzü Yönetici 3 Eki 2011 17,290 81,233 hiçbiryerde :) programı tamamen silip yeniden kurmayı dene istersen (yaşasın bir önerim oldu programla ilgili...). biliyorsun teknik konularda otoriteyim ben!!! bu arada dezocan11 yazmış bak! neyse onun önerisine bak abdullah...
programı tamamen silip yeniden kurmayı dene istersen (yaşasın bir önerim oldu programla ilgili...). biliyorsun teknik konularda otoriteyim ben!!! bu arada dezocan11 yazmış bak! neyse onun önerisine bak abdullah...
4 Şub 2013 Konuyu Başlatan #4 abdullah Çeviri & Balonlama 17 Nis 2011 1,366 3,561 Midgard Programı başka bir yere kaydettim sorun çözüldü