Cartoon Cartoons

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,289
145,972
cartooncartoons.jpg

Cartoon Cartoons
Issues in Total - Issues 1 to 33
Issues included in this pack - Issues 12 to 33
Issues not yet scanned - Issues 1 to 11

CBR | 166 MB | English | Passsword: Alpha_Draconis
Adrive:Download:

okan1964

Onursal Üye
27 Ağu 2012
688
953
Yok arkadaş, Sen en iyisi bir dosya barındırma sitesi kur, bunların hepsini orada topla.. Bu iş böyle olmayacak.. Evde müsait bir
yer de yok ki, mediafire gibi server kuralım..
Yoksa , bunları depolamaya öyle 40-50 tane hard disk yetmez:)

Kolay gelsin,,,

ulucak

Süper Üye
8 Eyl 2012
1,068
2,861
Arkadaşa katılıyorum insan işte doymuyor hepsini istiyor bir gün linkler gider diye korkup arşivliyoruz ama disklerde yer kalmadı . yine de bazılarını silip veya çizgi film belgesel program silip elimizden geldiği kadar alıyoruz bu arada oda çözüm değil 2 terabytlık vatandan aldığım disk bozuldu. birçok dosyam gitti. en çokta kızımın bebeklik resimlerine üzüldüm.geçenlerde dell notebook'um c: sürücüsündeki 300 gb lik arşiv gitti şimdi tekrar arşivliyorum hadi hayırlısı.gerçekten büyük bir özveride bulunup kişisel ihtiyaçları için ayıracakları zamanlardan vazgeçip ailelerine ayıracakları zamanlardan fedakarlık edip bizler (çizgi roman severler) için uğraşıyorlar, bizler için bu siteyi açık tutan, linkleri yenileyen, paylaşımda bulunan bütün gönül dostlarına ayrı ayrı teşekkürler.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,289
145,972
Kardeş teşekkürler, size haddim değil ama bir kaç önerim var,

mümkün mertebe hiç bir belgeni C'de saklama, kullandığın bilgisayara bir 500 gb.lık hdd taktır. D olarak geçici arşiv için kullan, o dolduktan sonra seyyar hdd lere aktarma yap. 10-15 günde işine yarayan yaramayan ne varsa ona göre bilinçli yaparsın. Bende her zaman özel resimlerime çok dikkat ederim. Çr ler içinse hiç üzelme, uygun bir zamanda harici diskiniz varsa bana gönderin yükleyip gönderirirm hiç sıkıntı değil, C de hiç bir zaman veri saklamayın ve bunu alışkanlık edinin bence. Saygılar.

ulucak

Süper Üye
8 Eyl 2012
1,068
2,861
teşekkürler önerilerini dikkate alacağım şuan 2 adet 500 gb diskim var ve malesef 2 side dolu önerin için teşekür ederim.yeni bir disk aldığım da inanın göndermek isterim bunun için yeni disk alınca özelden görüşürüz.tekrar teşekkürler.