Cardmaker's Hand-Lettering Workbook

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,208
76,640

Cardmaker's Hand-Lettering Workbook
El Yapımı Kartpostallara Yazı Yazma El Kitabı
İngilizce, 2011
Annie's Attic serisinden
Hazırlayanlar: Nancy Burke ve Marian Rodenhizer
epub, 2,8 MB

Hand_Lettering_kapak.jpg

(Yadi)

Kağıt ve elişi sanatıyla ilgili küçük bir kitap. Şimdilerde artık kimse kimseye kartpostal, mektup filan göndermiyor. Elektronik yazışmalar onların yerini çoktan aldı bile. Oysa bizler yıllar önce kırtasiyecilerde ve turistik eşya satan noktalardan satın aldığımız şık kartpostalların arkalarını özel mürekkeplerle doldurduğumuz dolma kalemler kullanarak özenle yazar ve sevdiklerimize gönderirdik. Bunun için bayram vb gibi özel günleri de beklemezdik. Karşımızdakine fazladan bir değer verdiğimizi göstermek için de kendi hazırladığımız kartpostallardan gönderirdik. Kendimizin hazırladığı kartpostallar çok daha özeldir, çünkü dünyada ikinci bir kopyası daha bulunmaz, tektir. Genç kardeşlerimiz için de el becerilerini geliştirmek için bir vasıta sayılabilir. Buradaki kitapta da el yapımı kartpostallara nasıl süslü yazılar ekleneceği anlatılmış. Kitap kendi taramam değildir, yabancı bir siteden aktardım, linkini güncelleştirdim ama bu kez pdf formatına çevirme girişimim başarısız oldu, sayfa kenarlarındaki marjları iyi ayarlayamadım. Bu nedenle sadece "epub" formatında sunuyorum. Umarım yararlı olur. Saygılarımla.