Canım Anneciğim yoğun bakımda...

Otacı

Süper Üye
5 Tem 2016
815
12,778
Canım Anneciğimi 24 .01. 2023 Salı günü kalp yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma kaldırmıştık. Ertesi gün öğleden sonra entübe etmek zorunda kaldılar. Sıkıntılı bir bekleyiş içerisindeyiz. Şu an uyutulmuş durumda ve bir umut değerleri normale yakın ve stabil bir seyir izliyor. Umutlarımız biraz artmış durumda umarım tekrar aramıza döner. Canım Annem seni çok ama çok seviyorum.

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
3,056
14,092
Geçmiş olsun. Umarım süreç mutlulukla sonuçlanır ve annenize sağlıklı bir biçimde kavuşursunuz.

TOY

Çeviri & Balonlama
9 Eki 2016
536
7,482
Geçmiş olsun Sayın Otacı... Cenâb-ı Hak yâr ve yardımcınız olsun. Acil şifalar versin.

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,356
8,083
Geçmiş olsun. Annenizin kısa zamanda sağlığına kavuşmasına duacıyım. Umarım kısa zamanda iyileşir anneniz .

OZERTOPSOY

Onursal Üye
6 Tem 2016
1,285
4,373
Geçmiş olsun üstadım. Umarım Allah tez zamanda annenizi sağlığına kavuşturur ve tekrar aranıza döner.

Logic

Çeviri & Balonlama
3 Kas 2021
460
7,120
Evren
Analar kutsaldır, analar yetiştirip büyütenlerdir. Dileğim kısa sürede sağlığına kavuşur. Umudunuzu yitirmeyin.

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,766
37,679
İstanbul
Sevgili otacı ağabey, Sevgili teyzemize Allah'tan acil şifalar diliyorum. Kendisinin en kısa sürede sağlıklı bir şekilde aranızda olması için dualarım ve kalbim sizlerle..

kitapsever111

Yeni Üye
5 Haz 2013
54
142
Bir annenin çocuğuna yönelik sevgisi: Amasız fakatsız, şartsız şurtsuz, kalpten yürekten, candan ruhtan, karşılıksız beklentisiz bir sevgi… Hangi insan bir başkasını bu şekilde, kendi hayatından daha fazla sevebilir? İşte bu yüzdendir ki yeri doldurulması imkansız olan bu sevgiye hep ihtiyaç duyarız. Sadece küçüklüğümüzde değil, yetişkinliğimizde de; 100 yaşına gelsek bile. Rahmetli annem iki yıl yatalak kalıp etleri erimeye başladığında çektiği acılara dayanamadığı için her dakika emanetini alsın diye Allah’a yalvarırdı. Çektiği acılar bana da acı verse bile ben tersine dua ederdim. Çünkü o ilahi sevginin de onunla birlikte yok olacağını bilmek ayrı bir acı verirdi. Nitekim yirmi beş yıldır o sevginin hasreti dinmedi, dinmeyecek de. Keşke onlar da evlatları yaşlanıncaya kadar yaşasalar da beraber ölebilsek, ana hasreti çekmesek. Kederinizi çok iyi anlıyorum Sayın Otacı ve muhterem anneniz için de acil şifalar ve uzun ömürler diliyorum. Dualarımız onun üzerine olsun.

mustibey

Süper Üye
23 Ara 2010
2,213
5,307
Geçmiş olsun, tez günde sağlığına kavuşmasını dilerim! Bizlerin yapabileceği bir şey var mı? Unutulmasın (ÇD) olarak; büyük bir platformuz! Tekrar sağlıklar dilerim!

Calligrapher

Onursal Üye
5 Nis 2021
1,342
8,234
Değerli Otacı, geçmiş olsun. Annenize acil şifalar, sizlere de kolaylıklar diliyorum. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,357
5,645
Başlığı okuduğum zaman, bunun Otacı'nın paylaştığı yeni bir kitap olmasını diledim. Çok geçmiş olsun sevgili Otacı.
Annenize acil şifalar ve kuvvet, sizlere de güç ve kolaylık diliyorum. Umuyorum en kısa zamanda bu üzüntünüz ve korkunuz geçmişten tatsız birer anı olur, ve anneniz eski sağlığına kavuşur.

akak

Kıdemli Üye
12 May 2009
151
233
Allah şifa versin..bolca dua edin..
Bu akşam kandil gecesi yapılan duaların kabul olunacağı geçe

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,892
5,359

Değerli dost Otacı ;

Annenize acil şifalar dilerim. Üzüntün üzüntümüzdür ...

İyileşmesi dileklerimiz sizlerle ....

aksamsefasi

Süper Üye
5 Eki 2018
3,770
77,175
İzmir
Canım Anneciğimi 24 .01. 2023 Salı günü kalp yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma kaldırmıştık. Ertesi gün öğleden sonra entübe etmek zorunda kaldılar. Sıkıntılı bir bekleyiş içerisindeyiz. Şu an uyutulmuş durumda ve bir umut değerleri normale yakın ve stabil bir seyir izliyor. Umutlarımız biraz artmış durumda umarım tekrar aramıza döner. Canım Annem seni çok ama çok seviyorum.

geçmişolsun,acil şifalar dilerim :(

baybora

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 Şub 2012
913
4,844
İzmir
Tüm içten duygularla değerli annenizin iyileşerek, sizlerin arasına tekrar sağlıklı olarak dönmesini, yüce yaratıcımızdan dilerim.

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,444
308,387
Geçmiş olsun kardeşim.
Annenizin sağlığına kavuşması için bu mübarek gün duacıyım.