SECRET1962
Onursal Üye

Kısa bir zaman önce keşfedip sitedeki 104 bölümünü de bir solukta okuduğum harika bir seri Büyülü Rüzgâr. Önceden birkaç sayısını okumuştum. Sonra ilk sayısından başlayayım dedim. Okudukça sardı. Büyülü Rüzgâr her bölümü başlayıp biten bir yayın değil. Her macera sonraki bölümlerin temelini oluşturuyor. Bölümlerde maceraya katılan kişileri daha ileriki sayılarda da görebiliyoruz. Uzun soluklu bir roman, bir western hayat hikâyesi gibi. Doğa üstü alana kendince bir yorum getirmiş. Kızılderili inançlarıyla bağıntılı olan bu yorum seriyi daha ilginç bir hale getiriyor. Çizgi roman bir-iki, ya da beş altı kişinin etrafında dönmüyor. Çok geniş bir kadrosu var. Kızılderililer, Amerikan kongresi, gizli servis, kıtadaki Beyaz-Kızılderili çatışmasının o zamanki simge isimleri; hepsi değişik bölümlerde rol sahibi. Çok beğendiğim bu seriyi bitirince birkaç sayı benimde katkım olsun dedim ve 105–106.sayılarını taradım.Şimdiye dek bu seriyi kaçırmış olanlara tamamını okumalarını tavsiye ediyorum.104 e gelenlere yada bu sayıyı okuyup bir görelim diyenlere ..buyurun okumaya diyorum…
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.