Brittany (DK Eyewitness Travel Guides)

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,292
144,922

BrittanyDKEyewitnessTravelGuides.jpg

BrittanyDKEyewitnessTravelGuides001.jpg

BrittanyDKEyewitnessTravelGuides003.jpg

Brittany (DK Eyewitness Travel Guides).pdf 44.3 MB

Son düzenleme:

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,292
144,922
Abi size fırsat işte biraz daha tercüme yaparsınız bu arada, hatta benim balonlama yapabilirim dediklerime bile başlayabilirsiniz.

Abi şaka bir yana kendi kendime öyle bir gol attım ki sormayın, sanki ttnette 16 mgbse çıkarttım interneti, meğersem sınırsızda o hız 50 Gb. la sınırlymış. Eee ben 50 gb 3 günde bitiriyorum, düşüyomu hız 4 mgbtse, sen gel çık işin içinden.

Makinede 2 indirme proğramı çalışıyor, 3-4 ü kaldırmıyor. Onun için ufak tefek arada bu eserlere daldım.

Hem ne güzel işte dünyayı gezmeden ciddi bir biçimde öğrenmiş oluyoruz.

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
0
405
denizci
Abi size fırsat işte biraz daha tercüme yaparsınız bu arada, hatta benim balonlama yapabilirim dediklerime bile başlayabilirsiniz.

Abi şaka bir yana kendi kendime öyle bir gol attım ki sormayın, sanki ttnette 16 mgbse çıkarttım interneti, meğersem sınırsızda o hız 50 Gb. la sınırlymış. Eee ben 50 gb 3 günde bitiriyorum, düşüyomu hız 4 mgbtse, sen gel çık işin içinden.

Makinede 2 indirme proğramı çalışıyor, 3-4 ü kaldırmıyor. Onun için ufak tefek arada bu eserlere daldım.

Hem ne güzel işte dünyayı gezmeden ciddi bir biçimde öğrenmiş oluyoruz.

100 küsur sayfaya hazırlan dostum :D ama indirmesi de olsa olsa 100 küsur olacak ona göre :d

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,292
144,922
Sıkıntı olmaz abi sen hiç canını sıkma epeydir bi şey yapmadım bana da değişiklik olur.