BlasterComics
Yeni Üye
Herkese merhabalar! Açık konuşacağım, 1.dünya savaşına ilgim, erich maria remarque'nin kitaplarıyla inanılmaz derecede büyüdü ve bir anda kendimi savaşla ilgili bir şeyler yazarken buldum.yazdığım,çizdiğim her şeyi siz saygı değer abilerim ablalarım ve kardeşlerimle paylaşmayı çok seviyorum. bu sebeptendir ki yazdığım hikayenin ilk bölümünü sizlerle paylaşmak istedim. küçüklükten beri, daha doğrusu kalem tutmaya başladığımdan beri yazmayı, çizmeyi çok severim. yazmak benim için gerçek dünyanın monotonluğundan bir kaçıştır, kurguladığım dünyada, hiç olmayan insanların hikayelerini anlatmaktır.
fazla uzatmamayım, umarım beğenirsiniz
eksiklerimi, yanlışlarımı söylerseniz çok çok sevinirim. ( bolca imla hatası olduğunu biliyorum. onlarla en son topluca ilgileneceğim
)
Kısaca hikayeden bahsedeyim;
Karl adlı bir genç fransada yaşayan bir almandır. 1.dünya savaşı çıktığında çoğu aile gibi, ailesiyle fransayı terk etmek ve orduya katılmak zorunda kalmıştır. Kendisi gibi gençlerle siperlerde hayat mücadelesi veren Karl, hikayenin ilerleyen bölümlerinde beyaz bir kuş ile sağlam bir bağ kuracaktır.
Keyifli okumalar!
fazla uzatmamayım, umarım beğenirsiniz
Kısaca hikayeden bahsedeyim;
Karl adlı bir genç fransada yaşayan bir almandır. 1.dünya savaşı çıktığında çoğu aile gibi, ailesiyle fransayı terk etmek ve orduya katılmak zorunda kalmıştır. Kendisi gibi gençlerle siperlerde hayat mücadelesi veren Karl, hikayenin ilerleyen bölümlerinde beyaz bir kuş ile sağlam bir bağ kuracaktır.
Keyifli okumalar!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.