Ben koyu bir Fenerlıyım ama bugün...

mimar777

Süper Üye
1 Tem 2013
581
3,582
.... BUGUN EGE'NIN SOGUK GUNLERINDEN BIRIYDI... SAAT 15.30 SULARINDA DISARIDA IDIM DALAMAN'DA VE HER ZAMAN UGRADIGIM EMLAKCI ARKADASLARA GITMISTIM ORADA HEP KIZDIRDIGIM GS'LI BIR ARKADASIM VAR BAKTIM TV'DE GS-JUVENTUS MACINI IZLIYOR BENIMDE IZLEME NIYETIM VARDI BIRLIKTE BAKMAYA BASLADIK. BAKTIM MORALI BOZUK ; DEDIMKI : " BUGUN FENERBAHCE TOTEMINI GALATASARAY'A YAPTIM GORECEKSIN BAK SON 10 DAKIKA ICINDE GOL ATACAGIZ 1-0 KAZANACAGIZ" DEDIM. INSALLAH ABI DEDI... VE GALATASARAY KAZANDI TURKIYE KAZANDI... BEN KOYU FENERBAHCELIYIM AMA BUGUN GALATASARAYLIYDIM .... TEBRIKLER CIMBOM ....
:wbtr::wbtr::wbtr:
FACEBOOK SAYFAMIN KAPAK RESMI :
27nhn.jpg

BUGUN [ 11.ARALIK.2013 ]
fbgs.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,832
39,330
İstanbul
Sevgili mimar777, ben de bir Galatasaray taraftarı olarak tebriklerinizi kabul ediyor ve sizler gibi fair-play yanlısı Fenerbahçeliler'in artmasını can-ı gönülden temenni ediyorum. Tabi ki kendi renkdaşlarımız için de aynı temennilerde bulunmayı unutmuyorum..

Son düzenleme:

mimar777

Süper Üye
1 Tem 2013
581
3,582
Facebooka baktim cok igrenc ... Kim ne yapmaya calisiyor bilmiyorum .... Fenerbahceliyim diyen bazi sahislar ya da gruplar Galatasaray ya da taraftarlari icin cok cirkin yazilar yaziyor ; karsiliginda Galatasarayliyim diyen bazi sahislar ya da gruplar Fenerbahce ya da taraflari icin ayni sekilde hatta daha da cirkin cevaplar veriyor ; garip garip resimler paylasiyor. Ey millet uyanin ; bugun birlik olmayacaksinizda ne zaman olacaksiniz bugun birinizi dostca kucaklamiyacaksiniz da ne zaman kucaklayacaksiniz ? Bugun GALATASARAY bir ITALYAN takimini yendi ; ne Fener'i ne Besiktas'i yendi . Kimsenin bu zaferi cirkinlestirmeye hakki yok . Herseyden once bu bir spor ! Ve herseyden once bu Turkiye'nin zaferi ... Lutfen hepimiz en yakinlarimizdan baslayip dostluklar kuralim cirkinliklerin aramiza girmesine izin vermeyelim . ILK YAPILACAK IS SOSYAL MEDYADA BU TUR CIRKINLIKLERI BEGENMEK YERINE KINAYALIM. GEREKIRSE AYNI TAKIMDAN OLSAKDA !!!!

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,327
4,714
Bu Galatasaray bunu hep yapıyor,iyi ki de var ve iyi ki de yapıyor.Bu soğuk günü ısıtan Aslanları kutluyorum.Daha nice nice başarılarınızı görme zevkine varmak temennisi ile tekrar tekrar tebrikler .