Beaux Arts Sayı-18 (Mizah ve çizgi roman özel sayısı)

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,208
77,295

Beaux Arts Hors-Série No 18 - Humour et BD
Güzel Sanatlar Özel Sayısı No 18 - Mizah ve çizgi roman
Fransızca, 148 sayfa, pdf
file

Fransa'da çıkan "Beaux Arts" (Güzel Sanatlar) dergisinin 2011'de yayımlanmış özel sayılarından biri. Bu sayının özel konusu mizah ve çizgi roman. Diğer sayılarında sanat, mimari, çizim teknikleri, tasarım, video ve sinema gibi konuları ele alan Fransızca dergi bu sayısını da tamamen mizah ve çizgi romana ayırmış. 148 sayfalık serginin 70 sayfası tamamen çizgi romanlardan alıntılara ayrılmış. Eklektizme (seçmecilik) özel bir ayrıcalık tanımasıyla tanınan bu dergi sayafalarını yeni fikirlere, keşiflere ve tartışmalara açık tutarak dünyanın dört bir yanından genç sanatçılara her zaman destek olarak benzerlerinden farklı bir konuma oturmuştur.

Moderatör tarafında düzenlendi:

tabure

Guest
14 Eki 2011
579
1,962
Bastiani Kalesi
Paylaşım ve detaylı bilgi için teşekkürler. Bir de tavsiyem olacak eğer alıntı değilse linkleri novafile yerine mediafire üzerinden yapsak daha da güzel olacak. Nova hem bekletiyor hem de düşük hızda çektiriyor.

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,208
77,295
Paylaşım ve detaylı bilgi için teşekkürler. Bir de tavsiyem olacak eğer alıntı değilse linkleri novafile yerine mediafire üzerinden yapsak daha da güzel olacak. Nova hem bekletiyor hem de düşük hızda çektiriyor.

Ben de Mediafire dışındaki dosya barındırma sitelerini pek beğenmiyorum ve kullanmaktan da hoşlanmıyorum. Ancak buradaki, sizin de tahmin ettiğiniz gibi, alıntı bir link. Ancak bazı dezavantajlarına karşın bu tür linkler oldukça uzun ömürlü oluyorlar (en azından benim takip ettiklerim öyle)