profesör
#
- 12 Şub 2010
- 15,002
- 549,215
Mister No Fasikül Serisi tamamlandı.
Çizgi Diyarı'nda daha pek çizgi roman serisi tamamlandı, tamamlanacak.
Emeği geçen tüm çizgi roman paylaşımcısı arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Mister No tutkunlarının yakından izlediği gibi bu paylaşımlarıyla seriye unutulmaz destek verenlerin başında sayın sarkomer, bay_x, ertuğrul dostlarımız geliyor.
Serinin son fasikülünü bay_x taradı, ertuğrul düzenledi, sunumunu yapmak üzere kadirbilirlik ve dostluğun eşsiz bir örneğini sergileyerek sarkomer'e gönderdi.
Çizgi Diyarı'nın bir aile olduğunu dosta düşmana bir kez daha ispat ettiler.
Haset, kin, düşmanlık, sosyopatlık, antisosyalliğe yer yok Çizgi Diyarı ailesinde.
Dostluk, sevgi, saygı, kadirşinaslık gibi yüce değerlerin sayısız örneği her gün sergileniyor bu ailede.
Kimsenin gücü yetmez, yetmeyecek bunu bozmaya.
Çizgi roman asla vazgeçmeyeceğim tutkumdur.
Ama onun da üstündeki değerler iyi niyet, dürüstlük, sevgi, saygı, dostluk, karşılık beklemeden paylaşım gibi yüceliklerdir.
Tüm çizgi roman tutkunları şahsında bay_x, ertuğrul ve sarkomer dostlara minnet ve şükranlarımı sunuyorum.
Saygılarımla.
Çizgi Diyarı'nda daha pek çizgi roman serisi tamamlandı, tamamlanacak.
Emeği geçen tüm çizgi roman paylaşımcısı arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Mister No tutkunlarının yakından izlediği gibi bu paylaşımlarıyla seriye unutulmaz destek verenlerin başında sayın sarkomer, bay_x, ertuğrul dostlarımız geliyor.
Serinin son fasikülünü bay_x taradı, ertuğrul düzenledi, sunumunu yapmak üzere kadirbilirlik ve dostluğun eşsiz bir örneğini sergileyerek sarkomer'e gönderdi.
Çizgi Diyarı'nın bir aile olduğunu dosta düşmana bir kez daha ispat ettiler.
Haset, kin, düşmanlık, sosyopatlık, antisosyalliğe yer yok Çizgi Diyarı ailesinde.
Dostluk, sevgi, saygı, kadirşinaslık gibi yüce değerlerin sayısız örneği her gün sergileniyor bu ailede.
Kimsenin gücü yetmez, yetmeyecek bunu bozmaya.
Çizgi roman asla vazgeçmeyeceğim tutkumdur.
Ama onun da üstündeki değerler iyi niyet, dürüstlük, sevgi, saygı, dostluk, karşılık beklemeden paylaşım gibi yüceliklerdir.
Tüm çizgi roman tutkunları şahsında bay_x, ertuğrul ve sarkomer dostlara minnet ve şükranlarımı sunuyorum.
Saygılarımla.