12 Şub 2010
15,002
549,215
Mister No Fasikül Serisi tamamlandı.

Çizgi Diyarı'nda daha pek çizgi roman serisi tamamlandı, tamamlanacak.

Emeği geçen tüm çizgi roman paylaşımcısı arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Mister No tutkunlarının yakından izlediği gibi bu paylaşımlarıyla seriye unutulmaz destek verenlerin başında sayın sarkomer, bay_x, ertuğrul dostlarımız geliyor.

Serinin son fasikülünü bay_x taradı, ertuğrul düzenledi, sunumunu yapmak üzere kadirbilirlik ve dostluğun eşsiz bir örneğini sergileyerek sarkomer'e gönderdi.

Çizgi Diyarı'nın bir aile olduğunu dosta düşmana bir kez daha ispat ettiler.

Haset, kin, düşmanlık, sosyopatlık, antisosyalliğe yer yok Çizgi Diyarı ailesinde.

Dostluk, sevgi, saygı, kadirşinaslık gibi yüce değerlerin sayısız örneği her gün sergileniyor bu ailede.

Kimsenin gücü yetmez, yetmeyecek bunu bozmaya.

Çizgi roman asla vazgeçmeyeceğim tutkumdur.

Ama onun da üstündeki değerler iyi niyet, dürüstlük, sevgi, saygı, dostluk, karşılık beklemeden paylaşım gibi yüceliklerdir.

Tüm çizgi roman tutkunları şahsında bay_x, ertuğrul ve sarkomer dostlara minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Saygılarımla.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,455
83,297
hiçbiryerde :)
Çok yerinde bir konu açmışsınız ağabey.
Elimden geldiğince katkıda bulunmak isterken,
yoruluyorum,motivasyonum bozuluyor,
"eh,ne gerek var " diyorum bazen ama
Siz üstatların sabır,zaman,emek ve
kararlılık göstererek yaptığınız işlerle
herkesin yararlanabileceği Türkiye çapında
bir arşiv oluşuyor.
Hiç kolay değil yaptığınız bunu insanların düşünmesi lazım.
Hep belirtme ihtiyacı duyuyorum ben de,müteşekkiriz,
bu kadar güzellik yaşatan hoca ve üstatlarıma
saygı, sevgi ve selamlarımı gönderiyorum...

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,292
144,990
Çok teşekkürler bence de çok yerinde bir konu açmış sevgili abimiz.

Sabırlı olmayı, hoşgörülü olmayı, paylaşımcı ruhu, kardeşliği dostluğu, hiç bir çıkar beklemeksizin yaplan bir forumda emek veren 3 kişiden biri sadece arkadaşlarımız ve tabiki örnek almaya çalıştığımız kişiler arasında.

Çizgi Diyarındaki dostluğu ve paylaşımcılığı olabildiğince daha sağlamlaştırdığımızda arıza fitne fesat katmak isteyenlere verilebilecek en güzel cevap olacağına inanıyorum

Son düzenleme:

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,992
23,539
Sarıyer
Uzun bir serinin nerdeyse 2/3 ünün tamamlanmasına 54 ve 53 tarama ile katkı sağlıyan Sarkomer ve Bay_X ile düzenlemelere büyük emek veren Ertuğrul dostumun yanında, imece usulü ile tamamlanan bir seride katkılarına bizden esirgemeyen ve artık bir kısmı bizimle beraber olmayan tüm diğer dostlarımıza da teşekkür ederim.

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,943
146,566
Bu forumda böyle gönül dostları oldukça paylaşım daha zevkli oluyor.
Emek veren,arşivini karşılıksız açan,paylaşan dostlara bende çok teşekkür ediyorum.
Tek cümleyle ÇİZGİ ROMAN HEPİMİZİN...

cngz1

Aktif Üye
3 Ara 2011
0
9,354
İstanbul
Ne güzel bir görüntü Seri sayenizde masmavi oldu... Değerli dostlarım Bay X, Ertuğrul ve Sarkomer Mister No'ya katkılarınızdan dolayı Çok çok teşekkür ederim.

ulucak

Süper Üye
8 Eyl 2012
1,065
2,825
Bizler için hayatta en kıymetli şey olan zamanlarını ayıran bütün dostlara yürekten kucak dolusu teşşekkürler.

Vergilius

Onursal Üye
25 Nis 2009
5,700
5,045
Diyarımızın içten samimi dostluk ortamını ne güzel ifade buyurmuşsun aziz üstadım. Mister No severek okuduğum ve en tutkun olduğum kahramanımdır. Büyük emek verilerek tamamlanan bu fasikül serisinde emeği geçen değerli dostlarıma yürekten teşekkür ederim Allah razı olsun hepsinden...

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,493
28,035
Lal Klasik Maceralarının bile tamamlanmasına az kalmışken, İtalyanın öksüz çocuğu Mister No'nun listelerinin doğru düzgün bitmemiş olması üzücüydü.Öncelikle Özel Sayıların bitimiyle bir anlamda Büyük Albümler tamamlandı.Şimdide fasikül serisi.Yolu yokuş aşağı artık Mister No'nun.
Tarayıp paylaşan insan hem nakit, hem vakit,hem de emek harcıyor.Tek elde ettiği de karşısındaki insanın mutluluğu.Bu anlamda bile teşekkürün en büyüğünü hakediyorlar.
Emeği geçen tüm dostlara teşekkür ediyorum...