''Yiğit''
Aktif Üye
Abilerim ben 2 çizgi roman arasında kaldım,4 tl ye çok güzel bir nick raider cildi vardı birde 2 veya 3 tl olması lazım nathan never ın sayıları vardı.Şimdi ben bu 2 si arasında kaldım hangisini alayım ?
Abilerim ben 2 çizgi roman arasında kaldım,4 tl ye çok güzel bir nick raider cildi vardı birde 2 veya 3 tl olması lazım nathan never ın sayıları vardı.Şimdi ben bu 2 si arasında kaldım hangisini alayım ?
@Tombrax abim veya arkadaşım,kargoyla gönderme yapmıyodur ya.Sen nerde oturuyosun ki ?
@vakanuvis arkadaşım birde o Nick raider ve nathan never harici dikkatimi ken parker da çekti,sen nathan never'ı mı yoksa ken parker'ı mı önerirsin ?
@Tombrax abim veya arkadaşım,kargoyla gönderme yapmıyodur ya.Sen nerde oturuyosun ki ?
@vakanuvis arkadaşım birde o Nick raider ve nathan never harici dikkatimi ken parker da çekti,sen nathan never'ı mı yoksa ken parker'ı mı önerirsin ?
yaşını değilde nerde oturduğunu sordum![]()
7. sınıfa geçeceğim.Yani 12 yaşındayım.BU arada izmitte bir akrabam oturuyor...![]()
Bende tek sanıyordum kendimi,yaşıtım kişilerde varmış forumdaBu arada 1-2 kelime değilde 1-2 sayfalık yazıları çevirirsen daha kolay geliştirirsin ingilizceni,ben oyunlar sayesinde öğrendim gerçi ingilizceyi(okuduğumu anlayabileceğim kadar öğrendim
) Mesela 1 sayfalık yazıyla başlarsın 1-2 aya 10 sayfa olur o
![]()
bende 12,5Yaşıtlarım arasında tek çizgi roman okuyan benim
(Bulunduğum çevrede öyle belki başka şehirlerde benim gibi okuyanlar vardır)
![]()
Bende tek sanıyordum kendimi,yaşıtım kişilerde varmış forumdaBu arada 1-2 kelime değilde 1-2 sayfalık yazıları çevirirsen daha kolay geliştirirsin ingilizceni,ben oyunlar sayesinde öğrendim gerçi ingilizceyi(okuduğumu anlayabileceğim kadar öğrendim
) Mesela 1 sayfalık yazıyla başlarsın 1-2 aya 10 sayfa olur o
![]()
bende 12,5Yaşıtlarım arasında tek çizgi roman okuyan benim
(Bulunduğum çevrede öyle belki başka şehirlerde benim gibi okuyanlar vardır)
![]()
tövbe estağfurullah ya![]()
Ben tartışmıyorum.Şükrü kendide itiraf etti arkadaşda keçi inadı var.Demin babamla yazıştım başka bişey alma dediNeyse ya çalışıp bakarım bi çaresine alırım bişeyler
![]()