Battle Royale (Tamamlandı )

Saitama

Kıdemli Üye
1 Haz 2022
335
2,859

Battle-Royale-193x278.jpg

KONUSU​

Gelecekte bir gün, rastgele okullardan, rastgele öğrenciler Battle Royale isimli bir oyuna katılmaları için seçilirler. Oyunun tek bir kuralı vardır: Üç gün içerisinde bu öğrencilerden sadece bir tanesi hayatta kalabilecektir, kalanları ise acılı bir ölüm beklemektedir. Her öğrenciye çeşitli silahlar verilir, gönderildikleri adanın çeşitli yerlerine de silahlar yerleştirilir. Başta olanlara anlam veremeyen öğrenciler işin ciddiyetini anladıklarında ise, en yakın arkadaşlar bile birbirlerine düşman olacaktır. Verilen sözlerin bozulduğu, herkesin birbirine ihanet ettiği bu ortamda, iki öğrenci birbirlerine olan aşklarını itiraf edecek ve bu ölüm oyunundan birlikte kurtulmaya çalışacaklardır.
Link: Part1:
Part 2 :
Part 3:
 

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,069
6,305
Liste haberinize çok sevindim Sn. @Saitama . Arşiv kontrolu açısından bir hayli gerekli oldu . Son zamanlardaki manga paylaşımlarınızdaki sayıca zenginlik , bu duruma neden olan en önemli etken . Emeklerinize minnettarım @Saitama . Daha önce de yazdığım gibi , manga dünyası konusunda katkılarınız tartışılmaz . Sağ olun . ( Liste dedim de , ben de genel manga listesini alfabetik hazırlayayım diye düşündüm. Tüm yayınlanan mangalara ait , isimlere göre , sanatçı , yıl ve konu bazında . Ancak binlerce seri için pek kolay gözükmüyor . )
 
Son düzenleme:

Saitama

Kıdemli Üye
1 Haz 2022
335
2,859
Liste haberinize çok sevindim Sn. @Saitama . Arşiv kontrolu açısından bir hayli gerekli oldu . Son zamanlardaki manga paylaşımlarınızdaki sayıca zenginlik , bu duruma neden olan en önemli etken . Emeklerinize minnettarım @Saitama . Daha önce de yazdığım gibi , manga dünyası konusunda katkılarınız tartışılmaz . Sağ olun .
Çok teşekkür ederim
 
Üst