Başın sağ olsun sevgili Baltimora

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,791
38,243
İstanbul
Başta bu başlığı açma inceliğinde bulunan sevgili Haluk abim olmak üzere, taziyeleriniz için çok tesekkür ederim. Dostlar sağolsun. Söylenecek pek fazla bir şey yok, ölüm mukadderat, annanem 87 yaşındaydı ve bu yaşa kadar çok şükür sağlıklı ve sıhhatli yaşadı. Bunun için Allah'a ne kadar şükretsem azdır. Son olarak bence bu dünyada çok değil, nitelikli yaşamaktır asıl olan... Arkamızda ebebiyete uğurlanırken bir hoş seda bırakabilirsek ne mutlu bizlere.. Kendisinin öyle yaşadığını düşünüyorum.. Neyse.. Hepinize tüm sevdiklerinizle beraber, doya doya, mutlulukla yaşayacağınız sağlık dolu bir ömür dilerim.

necdet

Onursal Üye
17 Nis 2011
1,439
5,453
Baş Sağlığı

Başınız sağ olsun.Allah'dan merhumeye rahmet , sizlere de sabır vermesini niyaz ederim.

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,457
309,330
Osman bey,
başınız sağ olsun!..
Acınızı paylaşıyor,
anneannenize Allah(CC)'tan rahmet diliyorum.
Saygılarımla...

52308R.gif

gitarisyen

Çeviri & Balonlama
7 Ara 2016
499
4,198
Hiçbir Şey Ülkesi
Sevgili Baltimora;

Ben de anneannemi çok severdim. Öldüğü zaman arkasından çok ağlamıştım. Ama zamanla onu hatırladıkça dudağıma bir tebessümün yerleştiğini fark ettim. Ondan sonra da onu hep iyilikleriyle, bana verdiği sevgiyle ve tebessümle andım... Ve anladım ki, sizin de değindiğiniz gibi önemli olan arkada bir hoş sada, bir tebessüm bırakabilmekmiş. Umarım bizler de ecel vaki olup bu dünyadan göçtüğümüz zaman arkamızda tebessüm bırakanlardan oluruz.

Anneannenize Allah'tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun...

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,791
38,243
İstanbul
Sevgili Baltimora;

Ben de anneannemi çok severdim. Öldüğü zaman arkasından çok ağlamıştım. Ama zamanla onu hatırladıkça dudağıma bir tebessümün yerleştiğini fark ettim. Ondan sonra da onu hep iyilikleriyle, bana verdiği sevgiyle ve tebessümle andım... Ve anladım ki, sizin de değindiğiniz gibi önemli olan arkada bir hoş sada, bir tebessüm bırakabilmekmiş. Umarım bizler de ecel vaki olup bu dünyadan göçtüğümüz zaman arkamızda tebessüm bırakanlardan oluruz.

Anneannenize Allah'tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun...
Amin.. Teşekkürler.. Sizin de annanenize Allah'tan rahmet dilerim..