Artık Sadece Çizgi Diyarı Var !

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,342
1,769
Çizgi Diyarı'nın kıymetli takipçileri,

İnternet bağlantımı kapatırmamamın tek bir nedeni kaldı.Çizgi Diyarı.Siteye katkısı olan herkese teşekkür ederim.Paylaşmaktan mutluluk duyan herkesin kısa bir süre sonra Çizgi Diyarı'nda bir araya geleceğine inanıyorum.

İnternette çizgi roman olgusu televizyoncuların tabiri ile çok tuttu.Bu olayı başlatan,katkısı olan herkese teşekkür etmek çizgi roman severler için başlı başına bir görev ve borç.

Sitede paylaşım yapan kıymetli arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.İsim sayarsam her hangi bir arkadaşı unuturum diye,tek tek isim belirtmeden hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Emin olsunlar ki siteye eklenen kitaplarını her gördüğümde en içten teşekkürlerimi gönderiyorum.Yine inanıyorum ki bütün site takipçileri o anı yaşıyordur.

Sitenin ilk açıldığı andan itibaren takipçisiyim.Farklı bir isimle üye idim.Çeşitli nedenlere o ismimi artık kullanmıyorum.Çizgi Diyarı ilk açıldığında bu günleri görmüştüm.Ve öyle inanıyorum ki gelecekte bütün çizgi roman severler bu sitede buluşacak.

Bir kere daha belirtmekten mutluluk duyuyorum.Ben internet bağlantımı sadece ve sadece Çizgi Diyarı için açık tutuyorum.

Bütün Çizgi Diyarı takipçilerine selam ve sevgiler..