(ANKARA) Ramazan Türkmen Malazgirt 1071 kitabını imzalıyor

memogianni

Süper Üye
26 Haz 2011
894
1,871
İstanbul
Bugün kitabım elime geçti. Ramazan Türkmen Hoca'ya da profesör hocam imzalatmış. Çok teşekkür ederim. Önce ben okuyacağım. Sonra oğluma vereceğim. İnşallah İstanbul'a imza gününe gelirse aynı kitabı oğlum adına da imzalatacağım. Şimdi iş yerinde olduğumdan sadece göz attım, okumak için akşamı iple çekiyorum. Teşekkürler profesör hocam, teşekkürler Ramazan hocam.

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,974
148,326
Her ne kadar orada olamasak ta yüreğimiz,ruhumuz oradaydı.
Değerli dostumuzun bahtı açık olsun.
Nice imza günleri olsun.
İstanbul'da görüşmek üzere.
Ama tüm dostlarla bir arada olmak kaydıyla.:)

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
19,801
56,795
Kendi Koltuğunda
Benim kitapda geldi bugün Yurtiçi kargo getirdi Sevgili üstadım adıma göndermiş
ne kadar şaşırdım sevindim Üstad bu kitabı alıyor kargoya veriyor.. Tarıyor toplantılara gidiyor bıkmıyor yorulmuyor Başüstad bizler için uğraşıyor ne yapsak ödeyemeyiz hakkını hakkını helel et üstadım çok teşekkür ederim.
Ramazan Türkmen kardeşimiz de ayrıdan çok çok teşekkür ediyoru çizgiler resimler muhteşem olmuş hayatında başarılar diliyorum sağolun varolun dostlar.

Oruçreis68

Yeni Üye
10 Eki 2012
39
86
Bugün Ramazan TÜRKMEN imzalı, Haluk Abi tarafından gönderilmiş olan hediyemi aldım. Bu kadar kaliteli ve başarılı bir çizgi romana imza atan Ramazan TÜRKMEN ustayı bir kez daha kutluyor ve Selçukluya başkentlik etmiş Konya'da yaşayan biri olarak, Afşin Beyin uzun soluklu bir çizgi romana dönüşmesini temenni ediyorum. Ayrıca bu güzel eseri yazarından imzalı olarak bana ulaşmasını sağlayan Haluk abiye çok teşekkür ediyorum.

pereventi

Süper Üye
27 May 2010
1,145
1,477
güney
benimde kitabım bugün elime geçti, çocuklar gibi sevindim inanın, içerik, çizimler, canlılık, titizlik...yani bugüne kadar elimden binlerce çizgiroman geçti abartmıyorum böylesini ilk defa gördüm, RAMAZAN üstadım bu muhteşem eserlerine muhakkak devam etmeli, biz çizgiroman severleri böyle harikulade çalışmalarından ve eserlerinden mahrum etmemeli diyorum.

RAMAZAN TÜRKMEN üstadımı yürekten kutluyorum hem kendisine hemde bu eşsiz hediyeden beni öksüz bırakmadığı için çizgiromanın duayeni HALUK YÜCESOY üstadıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,291
145,720
Sayın Ramazan Beyin adıma imzaladığı kitabını bu gün teslim aldım, Haluk Abiye ve Ramazan Beye tekrar tekrar sonsuz hürmet ve teşekkürler.

murtaza5

Yönetici
15 Tem 2009
14,911
432,332
İmzaladığınız Kitabı aldım çok teşekkür ederim. üstün başarılarınızın devamını dilerim. Saygılarımla Murtaza. yolunuz Antalya'ya düşerse mutlaka beklerim.

murtaza5

Yönetici
15 Tem 2009
14,911
432,332
antalya sancagı üstadımız haluk abiye yapdıgı fedakarlıklar için teşekkür eder.farkındamısınız bir destan yazıyorsunuz