American Hustle (Link yok, sadece yorum..)

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,992
23,256
Sarıyer
Değerli dostlarım;

düzenli sinemada film izleyen bir sinema seyircisi değilim, kızım ve eşimin ısrarına dayanamayarak 10 dalda oscar'a aday olduğunu veya olacağını söyledikleri "American Hustle" ı izlemek üzere onlara eşlik etmeye karar verdim. Reklamlar hariç yaklaşık 2h15dk sürüyor söz konusu film. Batman serisinden aşina olduğumuz ve benim özellikle 3:10 Yuma treninden beğendiğim Christian Bale başrolde.Bu kadar "gayrı" fit görünebilmek için nasıl bir diet uyguladı ya da makyaj yaptırdı bilmiyorum ama futbolu bırakmış Sinan Engin gibi görünüyor diyebilirim, saç dahil.Görünüş kötü ama oyunculuk süper.

Son yıllarda bir tek a-Takımının yeni uyarlamasında "Face" rolünde izlediğim (anlayın artık ne kadar sinema izleyicisi olduğumu) Bradley Cooper da muhteşem bir performans sergiliyor evde ezik dışarda agressif FBI ajanı rolünde.

Ne yazık ki daha önce hiç izlemediğim Amy Adams 40 civarı yaşın rağmen hala düzgün bir vücuda sahip olduğunu "ısrarla" ortaya koyuyor veya yönetmen böyle istemiş.

Sadece "Açlık Oyunlarından" bildiğim Jennifer Lawrence da aptal sarışın rolünde muhteşem.

Yan oyuncunun yanı olsa da "The Avengers" ın Hawkeye'ı jeremy renner da belediye başkanı Carmine Polito rolünde gayet başarılıydı.

Sözün özü, 135 dakika kötü bir film ama iyi bir oyunculuk izlemek istiyorsanız bu film tam size göre.

Bu tamamen kişisel yorumumdur, şayet varsa profesyonel film eleştirmenleri ile benzerlikleri tamamen tesadüftür.

Sevgi & Saygı

Son düzenleme:

Shevarash

Süper Üye
24 Ocak 2010
1,237
979
İzmir
Eleştirmenlerin "kültürlü olacam ben böeeaa" yorumu değil de bildiğimiz, bizim gibi olan insanların yorumlarını merak ettiğim bir filmdi. Çok teşekkürler :)

tabure

Guest
14 Eki 2011
580
1,960
Bastiani Kalesi
Düzenbaz'ı ben de seyrettim. İlk 1 saati korkunç sıkıcı, hatta yanımdakiler seyretmeyi bıraktı, ben devam ettim. İkinci yarıda hikaye biraz daha ilginçleşip tempo kazandı, vaziyeti kurtardı.
Ama genelde bakarsak, Gulyabani'nin görüşlerine katılıyorum. 10 oscarlık bir film olmadığı kesin, ama sanırım Akademi üyelerinin böyle bir takıntısı var sanki, belli kişilere bağlanıyorlar, onların yaptığı işleri birbiri ardına aday gösteriyorlar dönem dönem. Yönetmen David Russell, Jennifer Lawrence, Bradley Cooper'a da bu dönemde piyango vurmuş anlaşılan...