Altın İğneli Adam - Golden Needles (1974)

CevherNeDer

Yeni Üye
17 Kas 2020
4
12
MV5BMTM1MDA1MDI4Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMjU4MTkzNA@@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Çeşitli gruplar çok özel bir heykele sahip olmak için birbirleriyle savaşıyorlar. Heykelin kendisi çok değerli değil, içindeki iğneler gerçek ödül. Bu "altın iğneler" olağanüstü ve benzersiz özelliklere sahiptir, eğer bir erkekte doğru pozisyonlara yerleştirilirse süper cinsel cesaret kazanır, eğer yanlış yerleştirilirse ölür

Senkronlu Ses

Uyumlu Rip

Düşman Çatlatan
Dost Sevindiren Haber :lol!:

Iyi Seyirler..​

CevherNeDer

Yeni Üye
17 Kas 2020
4
12
Link olu tesekkurler

http://www.cizgidiyari.com/forum/ya...gunleri-days-heaven-1978-1080p-tr-dublaj.html

Ooo bana dolandirici diyen karaktersizde gelmis.. Insanda yuz olsa kendi yaptigini karsisindakina istinad etmez sende hicbiri yok birde benim ekledigim filmin postuna gelip filmi istiyorsun yazik sana. (yaptiklarinla ilgili kufurlu mesajlar halen durmakta)

Site yonetimi eger bu arkadas sitede var olmaya devam edecekse benim uyeligim iptal edilmesini istiyorum.

Herkese hayirli gunler dilerim.

denizkumu23

Yeni Üye
20 May 2021
39
280
Konuşmalarına dikkat et CevherNeDer karakterine sen önce bi bak nasıl bi adam olmuşsun fimleri benden alicaksib Saticaksin benmi karaktersin senmi ? Bi film yeni yükledin olu link millet dalgamı geciyorsun çokta tin seni herkez biliyor ne mal olduğunu attığın filmin link belli üç kağıtçı �� bu siteye emek veren insanlar var senin gibi yeni üye olup millati kandirna dağdan geleceksin bagdakini kovucaksin ?gerekeni yönetim halkeder sen merak etme yeni üye CevherNeDer ?

Son düzenleme:

manşet

banned
18 Eyl 2021
2
6
Konuşmalarına dikkat et CevherNeDer karakterine sen önce bi bak nasıl bi adam olmuşsun fimleri benden alicaksib Saticaksin benmi karaktersin senmi ? Bi film yeni yükledin olu link millet dalgamı geciyorsun çokta tin seni herkez biliyor ne mal olduğunu attığın filmin link belli üç kağıtçı �� bu siteye emek veren insanlar var senin gibi yeni üye olup millati kandirna dağdan geleceksin bagdakini kovucaksin ?gerekeni yönetim halkeder sen merak etme yeni üye CevherNeDer ?

bu sahış hangi forumda filim satıyor link