6in1 Upload Sitesi

Sinbad

Süper Üye
12 Mar 2009
966
1,262
Sık sık yüklenen dosyaların silinmesi ve bunların tekrar yüklenmesi malum epey zaman ve emek isteyen bir iş.Aşağıda linkini vereceğim sitede bir anda birden fazla kendi hariç 6 siteye aynı anda dosya yükleniyor.ve siz sitenin yüklediğiniz linkini veriyorsunuz.İsteyen istediği yerden indiriyor.Çok avantajlı geldi bana belki sizde kullanmak istersiniz.

Mehmet Ali

Süper Üye
1 May 2009
3,207
56,036
TAM 35
Sık sık yüklenen dosyaların silinmesi ve bunların tekrar yüklenmesi malum epey zaman ve emek isteyen bir iş.Aşağıda linkini vereceğim sitede bir anda birden fazla kendi hariç 6 siteye aynı anda dosya yükleniyor.ve siz sitenin yüklediğiniz linkini veriyorsunuz.İsteyen istediği yerden indiriyor.Çok avantajlı geldi bana belki sizde kullanmak istersiniz.

Yükleme açısından oldukça iyi ama Jdownloader tarzı programlarla maalesef indirme yapılamıyor.

Sinbad

Süper Üye
12 Mar 2009
966
1,262
Linki açıp istediğin upload sitesinin linkini kopyalayarak jdownloadera yapıştırılabilir.Diğer yüklemelerden farkı yok sanırım.

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,938
145,965
Değerli Sinbad verdiğin linki denemek amacıyla bir kitap yükledim,çok alternatifli linkler fakat rapidin haricindekilerin belirli bir zaman sonra silineceğine inanıyorum,denemekte fayda var.
İlgin ve link için teşekkürler dostum,sağol