@cagan73 üstadım öneriniz üzerine şöyle bir alt-forum yarattım:Bu güzel günü henüz gün başlamadan kutladığınız için çok teşekkür ederim
Acaba sabit bir ana konu açmak mümkün olur mu? Bu alanda Atatürk ile ilgili kitaplar ve / veya kitap tanıtımları, vesikalar paylaşılabilir...
Bu arada Kadıköy Gazhane de İBB nin açtığı Karanlıkta Akan Bir Yıldız: Mustafa Kemal Atatürk” sergisi halen devam ediyor
Sergide, hiç bir yerde, bir daha göremeyeceğiniz vesikalar, resimler, belgeler ve objeler bulunuyor. Şahsi koleksiyonlardan derlenen bu nadide obje ve belgelerin dizayn ve derlemesini araştırmacı, yazar Fahri Özdemir yapmış
Değerli @direnc11 ellerinize sağlık çok güzel olmuş... artık içini doldurmak ta bize düşüyor@cagan73 üstadım öneriniz üzerine şöyle bir alt-forum yarattım:
https://www.cizgidiyari.com/forum/f/ataturkle-ilgili-kitaplar-gorseller-ve-belgeler.2425/
İsmini, yerini, içeriğini, ... gelen önerilerle değiştirebiliriz.
Şimdilik bazı eserleri bu başlık altında topladım. Ama forumda dağınık vaziyette çok daha fazlası var. Biraz zamanla hepsini düzgün bir şekilde gruplandırır ve sıralarız.