19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun!

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,770
37,787
İstanbul
Milli hedefler, milli irade yalnız bir kişinin düşünmesinden değil,
bütün milletin arzularının, emellerinin birleşmesinden ibarettir.
Bu duygu ve düşüncelerle,
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

19-May-s-izgi-Diyar.png

cagan73

Onursal Üye
17 Kas 2013
528
9,771
Bu güzel günü henüz gün başlamadan kutladığınız için çok teşekkür ederim
Acaba sabit bir ana konu açmak mümkün olur mu? Bu alanda Atatürk ile ilgili kitaplar ve / veya kitap tanıtımları, vesikalar paylaşılabilir...
Bu arada Kadıköy Gazhane de İBB nin açtığı Karanlıkta Akan Bir Yıldız: Mustafa Kemal Atatürk” sergisi halen devam ediyor
Sergide, hiç bir yerde, bir daha göremeyeceğiniz vesikalar, resimler, belgeler ve objeler bulunuyor. Şahsi koleksiyonlardan derlenen bu nadide obje ve belgelerin dizayn ve derlemesini araştırmacı, yazar Fahri Özdemir yapmış

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,190
38,122
İstanbul
Bu güzel günü henüz gün başlamadan kutladığınız için çok teşekkür ederim
Acaba sabit bir ana konu açmak mümkün olur mu? Bu alanda Atatürk ile ilgili kitaplar ve / veya kitap tanıtımları, vesikalar paylaşılabilir...
Bu arada Kadıköy Gazhane de İBB nin açtığı Karanlıkta Akan Bir Yıldız: Mustafa Kemal Atatürk” sergisi halen devam ediyor
Sergide, hiç bir yerde, bir daha göremeyeceğiniz vesikalar, resimler, belgeler ve objeler bulunuyor. Şahsi koleksiyonlardan derlenen bu nadide obje ve belgelerin dizayn ve derlemesini araştırmacı, yazar Fahri Özdemir yapmış
@cagan73 üstadım öneriniz üzerine şöyle bir alt-forum yarattım:

https://www.cizgidiyari.com/forum/f/ataturkle-ilgili-kitaplar-gorseller-ve-belgeler.2425/

İsmini, yerini, içeriğini, ... gelen önerilerle değiştirebiliriz.

Şimdilik bazı eserleri bu başlık altında topladım. Ama forumda dağınık vaziyette çok daha fazlası var. Biraz zamanla hepsini düzgün bir şekilde gruplandırır ve sıralarız.

cagan73

Onursal Üye
17 Kas 2013
528
9,771
@cagan73 üstadım öneriniz üzerine şöyle bir alt-forum yarattım:

https://www.cizgidiyari.com/forum/f/ataturkle-ilgili-kitaplar-gorseller-ve-belgeler.2425/

İsmini, yerini, içeriğini, ... gelen önerilerle değiştirebiliriz.

Şimdilik bazı eserleri bu başlık altında topladım. Ama forumda dağınık vaziyette çok daha fazlası var. Biraz zamanla hepsini düzgün bir şekilde gruplandırır ve sıralarız.
Değerli @direnc11 ellerinize sağlık çok güzel olmuş... artık içini doldurmak ta bize düşüyor :)