Alt 19.Ekim.2009, 00:07   #1
Onursal Üye

Vergilius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 31422
•Rep Seviyesi :
Vergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond repute
Yeni Teks Altın Seri Kitapları
Hayırlı geceler aziz dostlarım.Ben son dönemlerde aşırı derecede forumumuz sayesinde hiç bu kadar zevk alarak Teks okumamıştım öncelikle bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim bana ve diğer kardeşlerime eşsiz çizgi romanlar kazandırdıkları için.Teks'in Altın Serileri olduğunu duydum acaba ekleme paylaşma imkanı olan kardeşlerim varsa lütfen ekleyebilirler mi? Çok minnettar olurum saygılarımla...
Vergilius isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
altın, kitapları, seri, teks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Yeni konu açma yetkiniz
Mesajlara cevap verme yetkiniz
Eklenti yükleme yetkiniz
Mesajınızı değiştirme yetkiniz

[IMG] Kodları
HTML Kodları
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri Sayı 013 - Cesur Teks ertuğrul Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri 11 23.Temmuz.2013 15:43
Teks Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri Sayı 058 - Ölüm Koşusu sarkomer Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri 14 06.Aralık.2012 22:52
Teks Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri Sayı 091 - Kızılderili İntikamı ertuğrul Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri 22 22.Kasım.2011 01:51
Teks Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri Sayı 090 - Gece Kaçış ertuğrul Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri 22 25.Ekim.2011 23:45
Teks Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri Sayı 089 - Bir Askerin Ölümü ertuğrul Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri 26 24.Ekim.2011 00:11

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:33