Çevre Mühendisi Arıyoruz

Lami Tiryaki

Onursal Üye
21 Nis 2009
513
3,729
Ya yeri burası mıdır bilmiyorum, yanlışsa kusura bakmayın mesaj taşınabilir ilgili yere. Adapazarı'nda bir danışmanlık firmasında Çevre Görevlisi olarak çalışabilecek bir Çevre Mühendisi arkadaşa acil olarak ihtiyaç var. İş alanı, Adapazarı, Kocaeli, Bursa ve İstanbul olacak. Diyar'dan uygun olup ta iş arayan arkadaş varsa bir faydamız dokunmuş olur böylece diye düşündüm. İlgili arkadaşların bana özelden ulaşmalarını rica ederim. Gereksiz yere işgal ettiysem tekrar kusura bakmayın.

Selamlar
Lami Tiryaki
 

md35

Kıdemli Üye
28 Haz 2013
202
708
Çevre mühendisi değilim, iş te aramıyorum. Değerli ve emektar yöneticilerimiz nasıl düşünür bilemiyorum ama ben memnuniyetle karşıladım.

Çizgi diyarı karşılıksız, sevecen ve kucaklayıcı tavrı ile koşulsuz olarak bütün Türkiye'yi kucaklamaktadır. Katılımcılarımız yaş günlerini, mesleki başarılarını, diğer sosyal paylaşımlarını coşku ile paylaşmaktadır. Bu minvalde bakıldığında, eleman ihtiyacının da duyurulması bana sıcak, sempatik ve sevimli gelmiştir. Hatta sitemizin duyurular bölümünde böyle sosyal paylaşımlar için ayrı bir başlıkta bir pano da açılabilir, düşüncesindeyim.

Bu vesile ile Ramazan ayının inanan, inanmayan herkese sevinç ve ferahlık getirmesini diliyorum. Saygılarımla.
 
Üst