İlginç Bir Rüya

İlginç Bir Rüya

Genel Duyurular

Like Tree61Likes
  • 28 Post By Deejay
  • 4 Post By ayberk
  • 5 Post By tuzcu
  • 6 Post By yeryüzü
  • 5 Post By Deejay
  • 4 Post By comicist
  • 3 Post By ekenciz
  • 2 Post By ilkhantok
  • 2 Post By abolardis
  • 2 Post By murtaza5

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16.Mart.2018, 16:12   #1
Onursal Üye

Deejay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 85167
•Rep Seviyesi :
Deejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond repute
Standart İlginç Bir Rüya
Selam arkadaşlar..Bu gün gördüğüm bir rüyayı yazmak istiyorum..Yanlış yere yazıyorsam lütfen taşınsın..
Geçmişi seven ve özlem duyan biri olduğum için rüyamda geçmişteydim Hangi yıl olduğunu tam bilmiyordum ama 80lerde olduğunu düşünüyordum..Çünkü yollardan,yapılardan anlıyordum..Mersin bit pazarının girişi bile yeni yeni yapılmış gibiydi binalar seyrekti.. Her neyse.. Rahmetli Galip Tekin ile beraber yürüyorduk..Ona şakayla karışık sorular soruyordum
Bi ara şöyle dedim :"Abi bizim voolou ne alemde yaşıyor mu hala"
(Voolou ; Galip Tekin'in Höyük E54 Hikayesindeki ilkel adamların Tanrısı)
Karşılıklı gülüştük falan ama sonra ciddi bir tavırla şöyle dedim: "Abi benim maddi durumum ve çevrem iyi olsaydı senin bu höyük hikayeni film yapardım,gişe rekoru kırardık" dedim..falan filan sonra yürümeye devam ederken uyandım..
"Bunun neresi ilginç ?" diyebilirsiniz ama az önce arşivimdeki GırGırlara baktım Höyük hikayesi 32 sene önce bu gün yani 16 Martta yayımlanmış..
Şaşırdım tabi..Bunu size de anlatmak istedim öyle işte

Konu Deejay tarafından (16.Mart.2018 Saat 16:20 ) değiştirilmiştir.
Deejay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 16.Mart.2018, 16:39   #2
Aktif Üye

tuzcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 28692
•Rep Seviyesi :
tuzcu has a reputation beyond reputetuzcu has a reputation beyond reputetuzcu has a reputation beyond reputetuzcu has a reputation beyond reputetuzcu has a reputation beyond reputetuzcu has a reputation beyond reputetuzcu has a reputation beyond reputetuzcu has a reputation beyond reputetuzcu has a reputation beyond reputetuzcu has a reputation beyond reputetuzcu has a reputation beyond repute
Hayırdır İnşallah.
tuzcu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 16.Mart.2018, 16:59   #3
Yönetici

yeryüzü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1841705
•Rep Seviyesi :
yeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond repute
Bence de ilginç ve güzel bir rüya.
Bilinçaltınız Galip Tekin'i ve yıllar önce
bugün çıkan hikayeyi anmak istemiş.
Bu da güzel bir anekdot olur, bizimle
paylaştığınız için teşekkürler.
Alt 16.Mart.2018, 17:50   #4
Onursal Üye

Deejay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 85167
•Rep Seviyesi :
Deejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond repute
Alıntı: yeryüzü´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence de ilginç ve güzel bir rüya.
Bilinçaltınız Galip Tekin'i ve yıllar önce
bugün çıkan hikayeyi anmak istemiş.
Bu da güzel bir anekdot olur, bizimle
paylaştığınız için teşekkürler.

Rica ederim. Dergileri ara sıra bakıp okurum ama tarihlerine pek dikkat etmezdim..Hikayenin ilk kez 16 Mart 1986 da yayımlandığını şu ana kadar bilmiyordum..Bu rüya sayesinde öğrenmiş oldum bana çok ilginç geldi
Deejay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 16.Mart.2018, 18:54   #5
Süper Üye

comicist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 140162
•Rep Seviyesi :
comicist has a reputation beyond reputecomicist has a reputation beyond reputecomicist has a reputation beyond reputecomicist has a reputation beyond reputecomicist has a reputation beyond reputecomicist has a reputation beyond reputecomicist has a reputation beyond reputecomicist has a reputation beyond reputecomicist has a reputation beyond reputecomicist has a reputation beyond reputecomicist has a reputation beyond repute
Üstadımız size paralel evrenden seslenmek istemiş olmalı...
comicist isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 16.Mart.2018, 19:58   #6
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

ekenciz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 312707
•Rep Seviyesi :
ekenciz has a reputation beyond reputeekenciz has a reputation beyond reputeekenciz has a reputation beyond reputeekenciz has a reputation beyond reputeekenciz has a reputation beyond reputeekenciz has a reputation beyond reputeekenciz has a reputation beyond reputeekenciz has a reputation beyond reputeekenciz has a reputation beyond reputeekenciz has a reputation beyond reputeekenciz has a reputation beyond repute
Üstad astral seyahat yapmış. Ama gerçekten ilginç. Ancak şu da var bilinç altımız bilmediğimiz şeyleri aslında biliyor, hatırlayamamak onu bilmediğimiz anlamına gelmiyor.
murtaza5, Deejay ve scanfan bunu beğendi.
ekenciz isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 16.Mart.2018, 20:24   #7
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

ilkhantok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 438383
•Rep Seviyesi :
ilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond repute
Bizim oraların havasından hemşerime malum olmuş hahahaha

hayırlara vesile olur inşallah;
murtaza5 ve Deejay bunu beğendi.
Alt 16.Mart.2018, 20:43   #8
Onursal Üye

abolardis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 463547
•Rep Seviyesi :
abolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond repute
Gerçekten ilginç üstad hatırlanmak istemiş.
murtaza5 ve Deejay bunu beğendi.
abolardis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 16.Mart.2018, 22:06   #9
Yönetici

murtaza5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1316523
•Rep Seviyesi :
murtaza5 has a reputation beyond reputemurtaza5 has a reputation beyond reputemurtaza5 has a reputation beyond reputemurtaza5 has a reputation beyond reputemurtaza5 has a reputation beyond reputemurtaza5 has a reputation beyond reputemurtaza5 has a reputation beyond reputemurtaza5 has a reputation beyond reputemurtaza5 has a reputation beyond reputemurtaza5 has a reputation beyond reputemurtaza5 has a reputation beyond repute
Unutulmak çok kolaymış meğer,
İnsan ölünce, değil unutulunca ölür.
Deejay ve abolardis bunu beğendi.
Alt 23.Temmuz.2018, 15:26   #10
Süper Üye

ayberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 123
•Rep Seviyesi :
ayberk will become famous soon enoughayberk will become famous soon enough
İlginç ve güzel bir rüya.
murtaza5, Deejay, yeryüzü ve 1 kişi bunu beğendi.

Bookmarks

Etiket
galip tekin, galip tekin hikayeleri, gırgır, höyük, höyük e54

Seçenekler
Stil