![]() |
#1 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 14.Eylül.2009
•Rep Puanı : 140010
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
10 ve 11. sayılar, Fransızca
1 - 9 arası Türkçe olarak üstad [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tarafından paylaşılmıştır. ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 07.Ağustos.2021
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
İlk 9 sayıyı bu sitede okuyup çok beğenmiştim.. bu sayıları İngilizce olarak bulabileceğimiz bir yer var mı acaba?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 09.Haziran.2016
•Rep Puanı : 55026
•Rep Seviyesi :
![]()
Tesadüf oldu. İlk 9 sayıyı geçen hafta okudum. Yeni sayılar var mı diye merak ediyordum. Bakalım ne zaman okumak nasip olacak bu sayıları.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 14.Eylül.2009
•Rep Puanı : 140010
•Rep Seviyesi :
![]() İlk 9 sayıyı bu sitede okuyup çok beğenmiştim.. bu sayıları İngilizce olarak bulabileceğimiz bir yer var mı acaba? Bildiğim kadarıyla şu sıralarda sadece orijinal Fransızca olarak var. Scanlation versiyonları için; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi adresleri takip edebilirsiniz. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Seul au Monde | gandor08 | Fransa-Belçika Çizgi Romanı (Frankofon) | 1 | 29.Nisan.2021 16:06 |
Sur les Bords du Monde | gandor08 | Fransa-Belçika Çizgi Romanı (Frankofon) | 0 | 18.Kasım.2019 21:42 |
Autre Monde | gandor08 | Fransa-Belçika Çizgi Romanı (Frankofon) | 1 | 30.Ekim.2019 15:29 |
Balade au Bout du monde (FR) | toxine | Fransa-Belçika Çizgi Romanı (Frankofon) | 2 | 09.Nisan.2016 17:35 |
Ekhö 4 (Eng) | Adem | Yabancı Dilde Çizgiromanlar | 3 | 23.Mart.2016 10:43 |