![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1064687
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sevgili dostlar,
Bahse konu dergileri yayımcılarının hassasiyeti nedeniyle bu aşamada paylaşmayalım lütfen. Belki bu tür paylaşımların tirajlarına olumlu etkilerini hissedecekleri gün gelecektir. O zamana kadar paylaşım yapılmamasını rica ederim. Bu vesileyle dergiler dahil her tür başlıkta 2 yıl kuralımıza hassasiyet gösterebilirsek sevineceğimizi de dile getirmiş olalım. Yani basım tarihi itibariyle 2 yılı doldurmamış eseri paylaşmayalım. Keyifli bir akşam dilerim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 15.Şubat.2016
•Rep Puanı : 15022
•Rep Seviyesi :
![]()
ustad bu siteyi gercekten cok önemsiyorum. o dergileri bende zevkle takip ettim ediyorum ve pdf lerinin bende olmasını coook isterim ama. dergi sahiplerinin bu konuda ne kadar etum olduğunu bildiğim için bu uyarıyı yaptım.
Siteye en ufak bi zarar gelmesindi amacım ve saolunsizlerde duyarlı olmussunuz. tekrar tesekkürler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 06.Ekim.2018
•Rep Puanı : 690514
•Rep Seviyesi :
![]() Sevgili dostlar, Bahse konu dergileri yayımcılarının hassasiyeti nedeniyle bu aşamada paylaşmayalım lütfen. Belki bu tür paylaşımların tirajlarına olumlu etkilerini hissedecekleri gün gelecektir. O zamana kadar paylaşım yapılmamasını rica ederim. Bu vesileyle dergiler dahil her tür başlıkta 2 yıl kuralımıza hassasiyet gösterebilirsek sevineceğimizi de dile getirmiş olalım. Yani basım tarihi itibariyle 2 yılı doldurmamış eseri paylaşmayalım. Keyifli bir akşam dilerim. Üstad bu konuda yayın evinden uyarı mı aldınız yoksa duyum mu aldınız acaba?
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1064687
•Rep Seviyesi :
![]() Üstad bu konuda yayın evinden uyarı mı aldınız yoksa duyum mu aldınız acaba? Bize yayın evinden doğrudan bir uyarı gelmedi, üstadım. Ancak hem forum üyesi dostlarımızın dikkat çekmesi hem de başka platformlarda bu dergilerle ilgili yaşanan sıkıntılar sonrasında bu kararı aldık. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hasbi Tembeler "Hürriyet" "Vatan" Gazete bant serisi 01 | Melih41 | Günlük Gazete Bant Derlemeleri | 9 | 11.Nisan.2020 17:36 |
Barış Manço "Sakla Samanı" ve Ayşegül Aldinç "Sorma" Plakları Çıktı | Lami Tiryaki | RETRO / Yerli Müzikler ve Şarkıcılar Forumu | 0 | 22.Temmuz.2018 01:08 |
"TV'de Yedi gün" ve "TV'de 7 GONG" dergileri | Baltimora | 80s / Mecmualar, Gazeteler ve Diğer Yayınlar | 17 | 25.Ağustos.2017 14:13 |
THOMAS OTTT: "R.I.P" "Cinema Panopticum" "NUMARALAR 73304-23-4153-6-96-8 Özel Albüm | Büyülü Dükkan | Büyülü Dükkân Kitabevi | 1 | 31.Ağustos.2013 19:07 |
Özel Kaptan Swing "BRİK", "FARGO", "KAMORRA" Listesi | savok | Kaptan Swing | 0 | 17.Ocak.2013 01:07 |