ertuga
Onursal Üye
- 5 Mar 2011
- 1,816
- 29,689
Böyle bir başlık ihtiyacı duydum çünkü aynı dergileri tarayarak vakit kaybedebiliyoruz. Taradığım ve tarayacağım dergilerin bir listesini hazırladım böylelikle aynı dergileri taramayıp bu vakti farklı dergi ya da kitaplarda kullanabiliriz.
Tarananlar sarı renkli olanlar. Taramaya niyetli olduklarım da mavi renkli olanlar. Tabi bazı sayıların eksik sayfaları olduğunu özellikle belirteyim. Birbirimizden tamamlayabiliriz.
Bunları siteye eklemem uzun zaman alacak çünkü tarananların çoğu düzenlenmeyi bekliyor. Seksen sayfalık bir dergiyi düzenlemem yirmi dakikamı alıyor. Bu yüzden bunları tarayıp ekleme süresi çok uzun bir zamana yayılacak. Belki de bir yıl bile sürebilir.
Bunlar dışında farklı dergiler de var fakat önceliği bunlara verdim.
Tabi bir aksilik olmaz ise sağlımı kaybetmezsem devam edeceğim. Gelişmeleri buraya yazarım.
Sizlerin de listesi varsa buraya eklerseniz, işlerimiz daha çok kolaylaşır.
Listede daha önce taranıp siteye eklenen varsa onları taramayacağım. Yanlışlıkla listede kalmıştır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Tarananlar sarı renkli olanlar. Taramaya niyetli olduklarım da mavi renkli olanlar. Tabi bazı sayıların eksik sayfaları olduğunu özellikle belirteyim. Birbirimizden tamamlayabiliriz.
Bunları siteye eklemem uzun zaman alacak çünkü tarananların çoğu düzenlenmeyi bekliyor. Seksen sayfalık bir dergiyi düzenlemem yirmi dakikamı alıyor. Bu yüzden bunları tarayıp ekleme süresi çok uzun bir zamana yayılacak. Belki de bir yıl bile sürebilir.
Bunlar dışında farklı dergiler de var fakat önceliği bunlara verdim.
Tabi bir aksilik olmaz ise sağlımı kaybetmezsem devam edeceğim. Gelişmeleri buraya yazarım.
Sizlerin de listesi varsa buraya eklerseniz, işlerimiz daha çok kolaylaşır.
Listede daha önce taranıp siteye eklenen varsa onları taramayacağım. Yanlışlıkla listede kalmıştır.
Son düzenleme: