Dandi Yağan Yayınevi Haftalık Çocuk Dergisi 13

Dandi Yağan Yayınevi Haftalık Çocuk Dergisi 13

Dandi Haftalık Çocuk Dergisi

Like Tree50Likes

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15.Nisan.2015, 09:55   #1
Onursal Üye

Bay_X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1306733
•Rep Seviyesi :
Bay_X has a reputation beyond reputeBay_X has a reputation beyond reputeBay_X has a reputation beyond reputeBay_X has a reputation beyond reputeBay_X has a reputation beyond reputeBay_X has a reputation beyond reputeBay_X has a reputation beyond reputeBay_X has a reputation beyond reputeBay_X has a reputation beyond reputeBay_X has a reputation beyond reputeBay_X has a reputation beyond repute
Standart Dandi Yağan Yayınevi Haftalık Çocuk Dergisi 13

Saygılarımla.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu Bay_X tarafından (12.Haziran.2021 Saat 03:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: Kapak resmi eklendi.
Bay_X isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 15.Nisan.2015, 11:37   #2
Administrator

savok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
savok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond repute
Yalnızca iki sayı kalmış serinin bitmesine...
O da gelir herhalde..
Teşekkürler dostum.
sarkomer, cngz1 ve Bay_X bunu beğendi.
savok isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 15.Nisan.2015, 12:08   #3
Onursal Üye

dynamo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 107745
•Rep Seviyesi :
dynamo has a reputation beyond reputedynamo has a reputation beyond reputedynamo has a reputation beyond reputedynamo has a reputation beyond reputedynamo has a reputation beyond reputedynamo has a reputation beyond reputedynamo has a reputation beyond reputedynamo has a reputation beyond reputedynamo has a reputation beyond reputedynamo has a reputation beyond reputedynamo has a reputation beyond repute
Dandi'ler için teşekkürler sevgili Bay_x.
dynamo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 15.Nisan.2015, 12:34   #4
Yönetici

yeryüzü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1841705
•Rep Seviyesi :
yeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond repute
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ne de keyifliler, imrenmemek mümkün değil
Teşekkür ederim sevgili dostum.
Alt 15.Nisan.2015, 15:43   #5
Administrator

ertuğrul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
ertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond repute
Eline sağlık meçhul adam.
Eksikler 07-14-15 üç sayı.
Teşekkür ederim.
Alt 15.Nisan.2015, 17:16   #6
Yönetici

sarkomer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 2600471
•Rep Seviyesi :
sarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond repute
Teşekkürler Sayın "Bay_x";
bu ve paylaştığınız diğer harika kitaplar için ellerinize, gözlerinize sağlık...
Bir de nasıl söyleyeceğim bilmiyorum ama,
şöyle vaktiniz olsa da diyorum,
şöyle az bir şey düzenleyebilseniz diyorum,
diyorum da demesem miydim...
Neyse, bu içten geçen, akla gelen, arzu edilen;
yine de haddimizi aştıysak gönülden affola...
Tüm katkılarınız için tekrar yürekten teşekkürler;
en içten sevgi ve saygılarımla...

Bay_X bunu beğendi.
sarkomer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 16.Nisan.2015, 01:25   #7
Çeviri Balonlama
Yönetici
E-Dergi

büyük beyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
büyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond repute
Eldivenle silah kullananları sevmiyorum uyduruk geliyor bana.
Ama şu eldivenle kılıç tutanı görünce hepsine razıyım.
Teşekkürler üstadım.
Bay_X bunu beğendi.
Alt 16.Nisan.2015, 09:21   #8
Aktif Üye

thunder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1717
•Rep Seviyesi :
thunder has a brilliant futurethunder has a brilliant futurethunder has a brilliant futurethunder has a brilliant futurethunder has a brilliant futurethunder has a brilliant futurethunder has a brilliant futurethunder has a brilliant futurethunder has a brilliant futurethunder has a brilliant futurethunder has a brilliant future
Paylaşımlarınız için teşekkürler.
Bay_X bunu beğendi.
thunder isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 23.Nisan.2015, 00:42   #9
Onursal Üye

Bay_X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1306733
•Rep Seviyesi :
Bay_X has a reputation beyond reputeBay_X has a reputation beyond reputeBay_X has a reputation beyond reputeBay_X has a reputation beyond reputeBay_X has a reputation beyond reputeBay_X has a reputation beyond reputeBay_X has a reputation beyond reputeBay_X has a reputation beyond reputeBay_X has a reputation beyond reputeBay_X has a reputation beyond reputeBay_X has a reputation beyond repute
Alıntı: sarkomer´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkürler Sayın "Bay_x";
bu ve paylaştığınız diğer harika kitaplar için ellerinize, gözlerinize sağlık...
Bir de nasıl söyleyeceğim bilmiyorum ama,
şöyle vaktiniz olsa da diyorum,
şöyle az bir şey düzenleyebilseniz diyorum,
diyorum da demesem miydim...
Neyse, bu içten geçen, akla gelen, arzu edilen;
yine de haddimizi aştıysak gönülden affola...
Tüm katkılarınız için tekrar yürekten teşekkürler;
en içten sevgi ve saygılarımla...

Sayın Hocam;

Özgün fasiküllerden yapılan kaba taramaların çok güzel göründüğüne kanaat getirmeme rağmen, özelliği bozulmuş fasikül, cilt veya şahıs ciltlerinden yapılan taramaların göze hoş gelmediğini ve görüntü kirliliğine sebebiyet verdiğini, bu gibi kitaplardan yapılan taramaların (orijinal fasikül hariç) beyazlatılmadan tek sahife haline getirilmesi, dolgu yapılacak yerler varsa, aynı dokudan yamatılması gerektiği fikrine sahibim. Yani sizinle hemen hemen aynı düşüncedeyim.

Sayın Ertuğrul’un; Dandi hususunda acele ettirmesine mukabil düşüncemi dile getirdiğimde: “Ne tek sahifesi kardeşim, tara geç! Seri tamamlandıktan sonra ben onları elden geçiririm” cevabını aldım; fakat büyük bir mahcubiyet ve nezaket dâhilinde gönlünüzden geçenleri ifade ettiğiniz bu yazınızı daha öncesinden okumuş olsaydım, Zeki ağabey ne kadar kükrerse kükresin sineye çeker, bugün eklediğim 7, 14 ve 15. fasikülleri asla kaba tarama olarak vermezdim.

Saygılarımla.
ertuğrul bunu beğendi.
Bay_X isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 23.Nisan.2015, 00:50   #10
Administrator

ertuğrul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
ertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond repute
Tarafımdan şiddetli baskıya uğradığını kabul ediyorum.
Gerekirse tek sayfa yapar eklerim.
Sen git başka kitaplar tara.
Kara orkun gibi.
Bay_X bunu beğendi.

Bookmarks

Seçenekler
Stil