Conan Alfa Yayınları 1999 Sayı 31 - Sihirli Kılıç

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,471
27,020

file
file

file
file


Bayram tatili sonu işe başlayacak tüm dostlara kolaylık, okula başlayacak kardeşlerimiz varsa onlara zihin açıklığı, eğitim gibi kutsal bir görevi omuzlayan dostlarımız varsa da onlara görevlerinde başarılar diliyorum...



Doğum gününüz kutlu olsun MURATUSTA dostumuz...


300 dpi. orijinal taramayı paylaşıyorum.



Conan ve çizgilere gönül vermiş dostlarıma saygılarımla...



Mediafire


 
Moderatör tarafında düzenlendi:

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,213
3,864
Osmaniye
Gerçek bir Conan şahaseri olan ve Türkiyede yayınlanan ilk maceraalardan olan Sihirli Kılıç - Erlik Gözü John Buscema ve Tony Dezuniga ustalardan bir gösteri kıvamında. Aynı sayı hatırlıyorum Bulvar Gazetesinin çizgiroman ekinde de tek sayfa olarak basılmıştı.
Ne demiştik, Conan varsa ve Roy Thomas+John Buscema+Tony Dezuniga üçlüsü olaya el atmışsa hayat gerçekten çok güzel :)

Elinize emeğize sağlık.
 
Son düzenleme:

muratusta

Süper Üye
14 Ağu 2012
570
2,148
İSTANBUL
Conan paylaşımı yaparak doğum günümü kutlayan sevgili prince dostuma teşekkürü bir borç bilir ve zoralet ısmarlarım :)
Saygılar sevgiler
 

sonkişlali

Yeni Üye
23 Nis 2016
30
81
Sonkışlali teşekkür eder
Değmesin kimseye keder
Son yolculuğu yaptı benim peder
Aranızda yoktum ayrıca bizler selam eder
 

hüseyin aksakal

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
7 Eyl 2010
773
5,728
Kdz. Ereğli
Andrew Ouffut'un "The Sword of Skelos" romanından uyarlama. Arşivimde bulunduğunu sanıyordum. Baktım yokmuş. Ouffut aynı zamanda Conan'ın yaratıcısı Howard'ın Cormac Mac Art karakterine dair öyküler de yazdı. Çarpıcı olan tarafı, Ouffut'un Conan öykülerinde Howard'ın mekanlarına fazlasıyla bağımlı kalmasıdır. Mesela, Conan and Sorcerer romanında (Bunu Hisar Zul adlı büyücüden hatırlarsınız) Fil Kulesi'nin başlangıcına göndermede bulunur. Sadece "Komplocular" başlıklı giriş kısmının birkaç paragrafını Prince'ye teşekkür olsun diye çevirdim. Sürç-i Lisan olduysa affola...

KOMPLOCULAR​
Doğunun hırsızlarının gece boyunca cümbüş yaptığı Maul’da meşaleler kasvetle parlardı. Arenjun, Zamora’da başka herhangi bir yerde alevler kokulu yağla dolu kaliteli lambaların üstünde neredeyse kibarca titreşirdi. Maul’da gürültü hükmederdi, üstelik bunun hepsi keyifli sohbetler de değildi.
Hırsızlar Kenti’nde başka her yer yerde halk daha bir sükûnetle konuşurdu, sokaklar daha az çamurlu ve biraz daha güvenliydi. Kaliteli yağ lambalarının dans eden altın ışığı kalkık çeneleriyle soğuk gözlü soyluların parmaklarında göz kırpan mücevherlerden ateşler saçardı. Tüccarların mevkilerini gösteren tuniklerinin göğüslerine dikili incilerden uysal ışıltılar saçardı bu. Lamba ışıkları bir lordun işe yaramaz karısının tombul boynunun etrafındaki zümrütlerde yeşil ışıltılar, burnu havada kızının zümrüt, lal ve kırmızı akiklerinden kan rengi parıltılar oluştururdu. Kaliteli ipek hışırtısı, iyi beslenmiş bedenlerin hareketlerine eşlik ederdi.
Hırsız dolu Maul’un alçak, yağlı kirişli inlerinde haramiler toplanırdı.
Burada dağ gelinciği yüzleriyle yankesiciler, kukuletalı, değer biçen gözlerle çocuk kaçırıcılar, çevik parmaklı hırsızlar, hep tetikte, huzursuz cinayet failleri vardı. Efelenen kabadayılar, tiz sesleri ve karışık çalı saçlarıyla fahişelerinden destek alıyordu. Mavi dantelli akikler veya kötü kesilmiş kırmızı kuvarslar, parlak mika ve cam parçalarıyla birlikte en iyi mücevherleriydi. Kabak bir Kothlu paralı askerin—ki işverenleri arasındaydı—eşliğindeki koca memeli bir Nemedialı parmak ekleminden, kemiğin ortasına dek parmağını kaplayan göz alıcı yıldız taşından bir parça takıyordu. Altıgen sütunların yeşil kristalleri taşıdığı eski Atlantis’ten sayılan bu taşların, uzun zaman önce batmış ülkeye gücünü verdiği söylenirdi.
Burada, Maul’da değil.
Zamora’nın Arenjun’undaki Hırsızlar Kenti Maul’da, güç sadece sağlam ve çevik kınların içinden gelirdi.
 

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,336
302,187
Sayın "prince" tarama ve düzenlemesi ile bir kez daha keyifle okunacak maceralar...
Teşekkürler değerli dost;
tüm emekleriniz ve paylaşımlarınız için...
Saygılarımla...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst