![]() |
#11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 3068314
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Cibola'nın Yedi Kenti, Altın Şehir efsaneleri Martin Mystere, Mister No, Zagor ve daha bir çok çizgi romanda işlenmiş konulardandır.
Bu üç kahramanın son yıllardaki hemen tüm maceraları film, roman, efsaneler, mitolojiden esinlenerek yaratılmıştır. Bu kadarla da bitmez. Martin Mystere macerasında Zagor'a ve Mister No'ya, Nathan Never'da Martin Mystere' e, Zagor'da Solomon Kane 'e ve daha bir çok çizgi romanda başka çizgi roman veya film kahramanlarına sıkça rastlarsınız. Aynı firmaya bağlı yazarlar bu nedenle bir telif sorunu yaşamak şöyle dursun, firmanın diğer çizgi roman kahramanının bedava reklamını yapmış olmaktadırlar. ![]() ![]() ![]() Konu scanfan tarafından (22.Eylül.2020 Saat 10:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: Rahmetli Haluk Yücesoy'un görülemeyen kapak resimlerini arşivden restore ettim |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1299141
•Rep Seviyesi :
![]()
Bence hiç mahsuru yok, konu ilginç olunca etinden sütünden kılından tüyünden yararlanmamak saçma olurdu.
Verdiğiniz bilgileri ilgiyle okuyorum ve sürekli arsızlık yapıp devam etmenizi diliyorum. Çok teşekkür ederim arkadaşlar. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 31.Mart.2013
•Rep Puanı : 170087
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Konu scanfan tarafından (22.Eylül.2020 Saat 10:08 ) değiştirilmiştir. Sebep: görseller estore edildi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
Yönetici Üyelik tarihi: 25.Eylül.2013
•Rep Puanı : 1932534
•Rep Seviyesi :
![]() "Marc Dacier"nin de aynı adı taşıyan bir macerası varmış, şimdi farkına varabildim. Hem Fransızca orijinali, hem de Almanca versiyonunun kapakları aşağıda. Keşke "Karaca Yayınevi" "Marc Dacier"leri Türkçe olarak yayımlamayı sürdürseymiş. ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu scanfan tarafından (22.Eylül.2020 Saat 10:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: postimage'a getirilen erişim engeli nedeniyle kaybolan görseller restore edildi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 3068314
•Rep Seviyesi :
![]()
Sürdürmüş olsaydı bunu da zevkle tarardım.
![]() Artık pas çeviri balonlamacı dostlarda! Konu Baltimora tarafından (22.Eylül.2020 Saat 19:25 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#16 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 154257
•Rep Seviyesi :
![]()
Ben de Yedi Cibola kenti efsanesini Zagor sayesinde öğrenenlerdenim. Sevgili Scanfan, açtığınız bu ilginç konuyu bugün tesadüf eseri gördüm. Başta siz ve merhum Haluk ağabey olmak üzere üyelerimiz ne güzel katkılarda bulunmuşlar. Bilgi böyle bir şey işte, siz 2 sayfa paylaşırsınız yeri gelir o 2 sayfa 200 sayfalık bir kitaba dönüşür..
![]()
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
cibole'nin yedi kenti, çizgi roman, indiana jones, makale, sinema, steven spielberg, tempo, vakvak amca, walt disney |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Erotik Çizgi Romanlar (Tempo makalesi) | scanfan | Çizgi Roman ve Kahramanlar Makaleler&Köşe Yazıları&Araştırmalar | 1 | 17.Haziran.2016 10:47 |
Hiç De Komik Değil! (Tempo makalesi) | scanfan | Çizgi Roman ve Kahramanlar Makaleler&Köşe Yazıları&Araştırmalar | 2 | 09.Haziran.2016 02:47 |
İndiana Jones-18 | fantoma98 | Indiana Jones | 4 | 12.Kasım.2014 20:00 |
İndiana Jones-17 | fantoma98 | Indiana Jones | 0 | 26.Ekim.2014 10:37 |
İndiana Jones-09 | fantoma98 | Indiana Jones | 0 | 02.Ekim.2014 21:07 |