Dizi-film incelemeleri

firstline

Yeni Üye
23 Nis 2015
12
21
Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Eğer yanlışsa kaldırılabilir ya da taşınabilir. Çizgi roman, dizi ve film ile ilgili haberler ve incelemeler paylaşmak üzere bidolugeek.blogspot.com sitesini kurdum. Şuan ağırlıklı olarak yabancı dizi incelemeleri paylaşılıyor ama çizgi roman konusunda da kitap incelemeleri yapıp sizlerle paylaşacağım. Ne kadar çok okuyucu olursa ben de o kadar düzenli ve kaliteli içerikler oluşturarak sizlerle paylaşmaktan zevk duyarım. Takip ederek destek olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
 

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,047
75,623
hiçbiryerde :)
Hemen keyifli siteye uğrayıp
"Günaha Son Çağrı" incelemenizi
okudum ve beğendim, like yani :).
Sözkonusu tiyatro yanılmıyorsam
bir Dampyr öyküsünün de geçtiği
mekanlardan biriydi. Ah şu zayıf hafızam.
Teşekkürler, saygılar ve kolay gelsin.
 

firstline

Yeni Üye
23 Nis 2015
12
21
Çok teşekkür ederim. İçeriklerin devamı zamanla gelecek. Desteğiniz için ayrıca teşekkürler :)
 

firstline

Yeni Üye
23 Nis 2015
12
21
Batman solo filmlerinde Red Hood mu olacak???
Geektyrant sitesinde gördüğüm haberi sizlerle paylaşmak istedim. Henüz Batman v Superman filmi çıkmadı. Biz yine de daha önceden duyduk ki DC sinematik evreninde bu filmden sonra solo Batman filmleri gelecek. Hatta Ben Affleck'in hem Batman hem de filmlerin yönetmeni olabileceğini bile duymuştuk. Şimdiki haber ise filmlerin konularıyla ilgili. Geektyrant bu filmlerde Under The Hood ve A Death In The Family hikayelerinden beslenebileceklerini söylüyor. Under The Red Hood animasyonunu izlemiş ve diğer hikayenin de çizgi romanını okumuş biri olarak söyleyebilirim ki ikisi de ayrı ayrı çok sağlam hikayeler. Hem keyifli hem de aksiyonu bol olacağından eminim. Yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.
- See more at:
 

firstline

Yeni Üye
23 Nis 2015
12
21
Birkaç gün önce 12 saniyelik kısa bir video yayınlanan Preacher dizisinin asıl fragmanı görücüye çıktı. Çizgi romandan uyarlanacak olan dizinin ilk fragmanını izlemek için bloga bakabilirsiniz. - See more at:
 

firstline

Yeni Üye
23 Nis 2015
12
21
Önceki senelerde Halloween için özel çıkan çizgi roman kapaklarını sizler için derledim. Galeriye linkten ulaşabilirsiniz. - See more at:
 

firstline

Yeni Üye
23 Nis 2015
12
21
Blogta tekrar aktif paylaşımlar başlamıştır. Dizi-film haricinde sadece çizgi roman ile ilgili olan haber ve içerikleri buradan paylaşacağım. Forum yöneticileri izin verirler umarım.
 

firstline

Yeni Üye
23 Nis 2015
12
21
Merhaba arkadaşlar. İzlediğim ve hoşuma giden, çizgi romandan uyarlanan dizileri sizin için derledim. Sıralama tamamen benim şahsi fikirlerimden oluşmaktadır. - See more at:
 
Üst