Bir Çizgi romanı arıyorum

Bir Çizgi romanı arıyorum

Çizgi Duyurular

Like Tree25Likes
  • 1 Post By cobra
  • 5 Post By siryok
  • 6 Post By Dindar Diker
  • 3 Post By cobra
  • 7 Post By vefalı
  • 3 Post By yeryüzü

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30.Mayıs.2013, 01:39   #1
Süper Üye

cobra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 65397
•Rep Seviyesi :
cobra has a reputation beyond reputecobra has a reputation beyond reputecobra has a reputation beyond reputecobra has a reputation beyond reputecobra has a reputation beyond reputecobra has a reputation beyond reputecobra has a reputation beyond reputecobra has a reputation beyond reputecobra has a reputation beyond reputecobra has a reputation beyond reputecobra has a reputation beyond repute
Standart Bir Çizgi romanı arıyorum
Arkadaşlar aradığım bir çizgi roman var, doksanlı yıllarda bir gazetede çizgi bant olarak yayınlandı fakat adını hatırlayamıyorum , yayınlandığı gazeteyi de malesef hatırlayamıyorum galiba Akşam gazetesiydi.

Şimdi çizgi romana geleyim, çizimleri frankafon türüne benziyordu ama olmayadabilir fakat avrupa olduğundan eminim Amerikan türüne benzemiyordu. Hikaye ise ilk dönem Amerikan kolonileri zamanında geçiyordu. Bir kadın ve biri evlatlık olmak üzere (daha doğrusu kadının kapısına bırakılmış) dört çocuğu üzerineydi. Hikayenin sonunda askerler ve kızılderililerin büyük bir savaşı vardı. Üstatlarımız arasından bu hikayeyi hatırlayıpta bulan çıkar umarım .
Baltimora bunu beğendi.
cobra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 21.Ekim.2013, 03:05   #2
Süper Üye

siryok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 613
•Rep Seviyesi :
siryok is a name known to allsiryok is a name known to allsiryok is a name known to allsiryok is a name known to allsiryok is a name known to allsiryok is a name known to all
sevgili kobra anlattıklarınızdan bu hikayenin manara' nın çizip hugo pratt' ın yazdığı indian summer çizgiromanı olduğu kanaatine vardım..acaba aradığınız bu çizgiromanmı?
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
siryok isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 21.Ekim.2013, 04:15   #3
Çeviri Balonlama

Dindar Diker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 187092
•Rep Seviyesi :
Dindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond repute
90'lı yıllarda çizgi bant olarak yayımlanmış... Ama adı belli değil. Yayınlayan gazete... Meçhul. Frankofon olabilir diyorsun, ama olmayadabilir. Fakat kesinlikle Avrupalı çizerlere ait. Güzeeelll. Şimdiiii... Katil, kesinlikle uşak, sevgili cobra.
Dindar Diker isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 21.Ekim.2013, 20:47   #4
Süper Üye

cobra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 65397
•Rep Seviyesi :
cobra has a reputation beyond reputecobra has a reputation beyond reputecobra has a reputation beyond reputecobra has a reputation beyond reputecobra has a reputation beyond reputecobra has a reputation beyond reputecobra has a reputation beyond reputecobra has a reputation beyond reputecobra has a reputation beyond reputecobra has a reputation beyond reputecobra has a reputation beyond repute
Alıntı: siryok´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili kobra anlattıklarınızdan bu hikayenin manara' nın çizip hugo pratt' ın yazdığı indian summer çizgiromanı olduğu kanaatine vardım..acaba aradığınız bu çizgiromanmı?
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Gerçekten de hikaye bu sevgili siryok , konuyu mart ayında açmıştım bir süre cevap çıkmayınca umudumu kaybetmiştim hatta konuyu unutmuştum bile, bu gün mesaj geldiğini görünce şaşırdım . Verdiğim az bilgiye rağmen hikayeyi bulduğunuz için çok teşekkür ederim, buraya boşuna çizgi roman diyarı denmiyor , konu çizgi ise eninde sonunda cevap bulunur .
Dindar Diker, vefalı ve tolgam bunu beğendi.
cobra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 21.Ekim.2013, 23:11   #5
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

vefalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1595011
•Rep Seviyesi :
vefalı has a reputation beyond reputevefalı has a reputation beyond reputevefalı has a reputation beyond reputevefalı has a reputation beyond reputevefalı has a reputation beyond reputevefalı has a reputation beyond reputevefalı has a reputation beyond reputevefalı has a reputation beyond reputevefalı has a reputation beyond reputevefalı has a reputation beyond reputevefalı has a reputation beyond repute

Manara ve Pratt'ın Beraber hazırladıkları ''El Goucho''Adlı eserinide TR çevirisini gerçekleştireceğim.Dolu dolu 135 sayfa,
Indian Summer çevirisini bitirdim Sevgili Uzung üstadımıza yolluyacağım,zaten balonlamada eline su dökülmez derecede güzel çalışmalar ortaya koyuyor.

Konu direnc11 tarafından (17.Mart.2023 Saat 13:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: 1 tanesi hariç görseller yenilendi
vefalı isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 21.Ekim.2013, 23:16   #6
Yönetici

yeryüzü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1841705
•Rep Seviyesi :
yeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond repute
Ne güzel bir haber,
teşekkür ederim üstat...
Dindar Diker, cobra ve tolgam bunu beğendi.

Bookmarks

Seçenekler
Stil