Hürriyet Gazetesinin Verdiği Tarkan'lar Karargahta

Hürriyet Gazetesinin Verdiği Tarkan'lar Karargahta

Çizgi Duyurular

Like Tree38Likes
  • 18 Post By ertuğrul
  • 17 Post By R.Türkmen
  • 2 Post By ertekin
  • 1 Post By R.Türkmen

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 28.Mart.2017, 18:29   #1
Administrator

ertuğrul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
ertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond repute
Wbtr Hürriyet Gazetesinin Verdiği Tarkan'lar Karargahta

Severek takip ettiğimiz ve okuduğumuz Tarkan'ları nihayet alma fırsatı oldu.
Benim hoşuma gitti,keyifle okuyacağım.
Okumak isteyen dostlar davetlimdir.
Selamlar,sevgiler.
Alt 28.Mart.2017, 18:49   #2
Çizgi Roman Ustası

R.Türkmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 61581
•Rep Seviyesi :
R.Türkmen has a reputation beyond reputeR.Türkmen has a reputation beyond reputeR.Türkmen has a reputation beyond reputeR.Türkmen has a reputation beyond reputeR.Türkmen has a reputation beyond reputeR.Türkmen has a reputation beyond reputeR.Türkmen has a reputation beyond reputeR.Türkmen has a reputation beyond reputeR.Türkmen has a reputation beyond reputeR.Türkmen has a reputation beyond reputeR.Türkmen has a reputation beyond repute
Ben de kupon biriktirip aldım sevgili Ertuğrul.
Çocukluğuma döndüm desem yeridir.
Bayiden sabahın erken saatlerinde aldığım o günlere gittim ve
dergilerin o kağıt kokusunu yeniden aldım.

Bu kitapları da dağıtımın ilk gününde yine erken bir saatte gidip aldım.
Bir çırpıda bir kez daha okudum, çizgilerini de bir kez daha özümseyerek...
Fakat Tarkan benim her zaman renkli olarak hafızamda yer etmiştir.
Elbette Siyah Beyaz'da güzel olmuş ama Tarkan'a renk daha çok yakışıyor.
Olsun, elimizde bir de siyah beyaz baskıları bulunsun.
Keşke devam edip tüm maceralarını bir de böyle verselerdi.
Çünkü kitapların boyutunu ve baskı kalitesini beğendim.
Dünya Yayıncılık'ın yaptığı gibi sayfaya sığdırmak için çizimlerin ebadında uzatma veya daraltma (sıkıştırma) yapmamışlar.
Orjinalini korumuşlar, ölçüyü çizimlerin ebatlarına göre belirlemişler ve çizimleri deforme etmemişler.

Her karesini ezbere biliyor olmama ve aradan bunca yıl geçmesine rağmen,
Sezgin Burak üstadımızın ne kadar muazzam bir iş çıkardığını bir kez daha incelemiş oldum bu vesileyle.

Bugün çizgi roman okuyor ve çiziyorsam bunda büyük payı vardır.
İçimdeki çizim meşalesini tutuşturan iki kişiden biridir.
Diğeri efsane üstadımız Suat Yalaz'dır. Allah onu başımızdan eksik etmesin.

Sezgin Burak'ı sevgiyle, saygıyla yad ediyor ve Tarkan'a bir selam çakıyorum.
Allah gani gani rahmet eylesin. Ölümsüz bir eser ve bir ad bıraktı.

ertuğrul, vefalı, murtaza5 ve 14 kişi bunu beğendi.

Konu R.Türkmen tarafından (28.Mart.2017 Saat 19:23 ) değiştirilmiştir.
R.Türkmen isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 28.Mart.2017, 20:02   #3
Süper Üye

ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 49799
•Rep Seviyesi :
ertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond repute
ertekin - İCQ üzeri Mesaj gönder ertekin - AİM üzeri Mesaj gönder ertekin - MSN üzerinden mesaj gönder ertekin - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Tarkanları forumda paylaşmak için elimizden geleni yapalım.
Zeki ve Ramazan Abilerim siz böyle şeylerde iyisiniz, çevreniz vardır.
Bence forumda paylaşalım, itiraz edilirse tekrar kaldırırız.
konuray_t_m ve abolardis bunu beğendi.
Alt 28.Mart.2017, 20:20   #4
Onursal Üye

abolardis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 473547
•Rep Seviyesi :
abolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond repute
Tarkan kronik hastalığımız.Bende kuponla aldım renkli olsaydı keşke. HÜRRİYET GAZETESİ NE ÇOK TEŞEKKÜRLER.
abolardis isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 29.Mart.2017, 14:57   #5
Süper Üye

ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 49799
•Rep Seviyesi :
ertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond repute
ertekin - İCQ üzeri Mesaj gönder ertekin - AİM üzeri Mesaj gönder ertekin - MSN üzerinden mesaj gönder ertekin - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Alıntı: ertekin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tarkanları forumda paylaşmak için elimizden geleni yapalım.
Zeki ve Ramazan Abilerim siz böyle şeylerde iyisiniz, çevreniz vardır.
Bence forumda paylaşalım, itiraz edilirse tekrar kaldırırız.

Şu mesajı ciddi ciddi yazdım,
Lütfen değerli abilerimiz bu hasrete son versin artık.

Konu ertekin tarafından (29.Mart.2017 Saat 14:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: Öylesine Efenim.
ertekin isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 29.Mart.2017, 15:37   #6
Çizgi Roman Ustası

R.Türkmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 61581
•Rep Seviyesi :
R.Türkmen has a reputation beyond reputeR.Türkmen has a reputation beyond reputeR.Türkmen has a reputation beyond reputeR.Türkmen has a reputation beyond reputeR.Türkmen has a reputation beyond reputeR.Türkmen has a reputation beyond reputeR.Türkmen has a reputation beyond reputeR.Türkmen has a reputation beyond reputeR.Türkmen has a reputation beyond reputeR.Türkmen has a reputation beyond reputeR.Türkmen has a reputation beyond repute
Bunlar daha önce denendi sevgili Ertekin.
ertekin bunu beğendi.
R.Türkmen isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
hürriyet, sezgin burak, tarkan

Seçenekler
Stil