Gibrat - Erteleyiş en özel baskısıyla Büyülü Dükkan'da!

Gibrat - Erteleyiş en özel baskısıyla Büyülü Dükkan'da!

Büyülü Dükkân Kitabevi

Like Tree23Likes
  • 4 Post By Büyülü Dükkan
  • 7 Post By direnc11
  • 4 Post By savok
  • 3 Post By pandora1972
  • 2 Post By cngz1
  • 1 Post By bakunin
  • 2 Post By pandora1972

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02.Ocak.2013, 21:06   #1
Onursal Üye

Büyülü Dükkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 13276
•Rep Seviyesi :
Büyülü Dükkan has a reputation beyond reputeBüyülü Dükkan has a reputation beyond reputeBüyülü Dükkan has a reputation beyond reputeBüyülü Dükkan has a reputation beyond reputeBüyülü Dükkan has a reputation beyond reputeBüyülü Dükkan has a reputation beyond reputeBüyülü Dükkan has a reputation beyond reputeBüyülü Dükkan has a reputation beyond reputeBüyülü Dükkan has a reputation beyond reputeBüyülü Dükkan has a reputation beyond reputeBüyülü Dükkan has a reputation beyond repute
Icon14 Gibrat - Erteleyiş en özel baskısıyla Büyülü Dükkan'da!
Ve 2013 yılına güzel bir başlangıç yapmak isteyen Flaneur Comics'den çizgi roman okurlarına her şeyiyle özel olan ve beğenilen Gibrat-Erteleyiş adlı çizgi romanını daha da özel kılan bir atılım daha! Yalnızca 150 adet basılan özel baskı LİSANSLI, SERTİFİKALI, SOĞUK DAMGALI, NUMARALI ve aynı zamanda ÖZEL PULLU ÇANTASIYLA siz değerli çizgi roman okurlarını bekliyor.

Büyülü Dükkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Ocak.2013, 22:22   #2
Yönetici

direnc11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1064687
•Rep Seviyesi :
direnc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond repute
Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Bir sürü şey yazdım yazdım sildim... Kimsenin heyecanını kırmak, kimseyi üzmek istemediğim için uygun kelime seçmeye çalıştığım için böyle yazıp yazıp sildim. En iyisi bir şey demeyeyim şundan başka;

"Söz konusu özellikler için normal baskıya göre 2.5 kat fiyat istenir mi?"
bakunin, uzung, deadlouse71 ve 4 kişi bunu beğendi.
direnc11 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Ocak.2013, 22:47   #3
Administrator

savok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
savok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond repute
Misafirler yüzünden pek giremiyorum yalnızca eklemek istediğim bu kitabevini ziyarete gittiğimizde karşılaştığımız dükkan sahibi olduğunu söyleyen kişi ortada duran bu kitapları elimize aldığımızda ortada öylece duran kitapların satılık olmadığını, zaten hepsinin önceden siparişle satıldığını, başka da satmak zorunda olmadıklarını anlatmıştı..Yani lafın özü gerek yok gidip almaya, zaten satılmışlar.. Bize bilgi veren flaneur'daki satıcının yalancısıyım..
savok isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Ocak.2013, 23:06   #4
Aktif Üye

pandora1972 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 73421
•Rep Seviyesi :
pandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond repute
Wbtr
Valla ben normal baskı aldım
bu baskının fiyatını bilmiyorum
merak da etmiyorum.
Niye? Çünkü arşiv için normal baskı yeter.
Conan ya da Korku veya görselliği "aman" dedirten bir şey değil.
Buna tam "tüketin arkadaşlar" kültürü denir.
Bana gelmez arkadaşlar!
bakunin, deadlouse71 ve comedian bunu beğendi.
pandora1972 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 05.Ocak.2013, 19:27   #5
Yeni Üye

cngz1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 16226
•Rep Seviyesi :
cngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond repute
Bende normal baskısını aldım diğerinin ne özelliği varmış ki millet ne yapacağını bilmiyor Teşekkürler bilgilendirme için
bakunin ve pandora1972 bunu beğendi.
cngz1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 05.Ocak.2013, 20:44   #6
Administrator

bakunin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1218531
•Rep Seviyesi :
bakunin has a reputation beyond reputebakunin has a reputation beyond reputebakunin has a reputation beyond reputebakunin has a reputation beyond reputebakunin has a reputation beyond reputebakunin has a reputation beyond reputebakunin has a reputation beyond reputebakunin has a reputation beyond reputebakunin has a reputation beyond reputebakunin has a reputation beyond reputebakunin has a reputation beyond repute
bakunin - MSN üzerinden mesaj gönder
Ben de normal baskısını alanlardanım. Normal fiyatının 2,5 katı tuzlu geldi hakikatten.
pandora1972 bunu beğendi.

Kendisini başkalarının kurtarmasını bekleyen kişiler yalnızca kölelerdir.

bakunin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 05.Ocak.2013, 21:32   #7
Aktif Üye

pandora1972 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 73421
•Rep Seviyesi :
pandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond repute
Wbtr
Fiyatını öğrendim ve münasip bir yorum yaptım içimden.
60 TL!!!
Buna değecek çizgi romanlar ve özel basımlar yok mu var;
aç açık değilsen bir şeylerden kısar alırsın ama bu çizgi romanın öyle bir özelliği yok.Yine tekrarlıyorum tamamen tüketim kültürünü pompalamanın sonucu yapılmış bir çalışma.
bakunin ve deadlouse71 bunu beğendi.
pandora1972 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 06.Ocak.2013, 04:09   #8
Yönetici

yeryüzü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1841705
•Rep Seviyesi :
yeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond repute
az olan daha değerli serbest piyasada,
benim çok param olsaydı alırdım kaliteli baskıyı.
ya da herkesin kaliteli baskıyı
alacak parası olsaydı,150 kişi mi alabilecekti?
başka bir alternatif,kim ne isterse
ona göre basılabilseydi kitaplar!...
biraz saçma oldu bu...

Bookmarks

Seçenekler
Stil