![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1299141
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Güzel bir havada güzel insanlarla güzel bir yerde toplandık.
![]() Fikret Kol ustayı da dahil ederek muhabbetin dibine vurduk. Ahmet Canal dostumuzun yeni yerindeydik, sağolsun iyi ağırlandık. Fotoları da ona çektirince onun resmi çıkmadı haliyle. ![]() Biz aile olduk, Türkiye'nin diğer şehirlerinde de artık bu tarz buluşmalar olmalı. İki kişi bile bir arada olsanız paylaşın, sayınız çoğalsın. Biz öyle yaptık. ![]() Katılan arkadaşlar, ayağınıza sağlık yine görüşelim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu Baltimora tarafından (21.Kasım.2019 Saat 10:28 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 2785493
•Rep Seviyesi :
![]()
Gönülleri birbirinden güzel kardeşlerimi fotoğraflarda da olsa görmekten son derece mutlu oldum.
Bir gün sizlerle birlikte olabilmek dileğiyle herkese ayrı ayrı selam ve saygılarımı sunuyorum. Her şey gönlünüzce ve dostluklarınız daim olsun!.. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]() ... Biz aile olduk, Türkiye'nin diğer şehirlerinde de artık bu tarz buluşmalar olmalı. İki kişi bile bir arada olsanız paylaşın, sayınız çoğalsın. Biz öyle yaptık. ![]() ... İşte budur... Çok beğendim bu sözü... İki kişi bile olsanız ve nerede olursanız toplanın... Selam tüm dostlara... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1065616
•Rep Seviyesi :
![]()
Dostlarımızı bir arada görmek büyük mutluluk. Muhabbetiniz hiç eksilmesin. Sevgiler, tüm dostlara.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 16.Mayıs.2011
•Rep Puanı : 5016
•Rep Seviyesi :
![]()
Heyecanımız hep çok yüksek. Yukarı tondan mubabbetimizle yan masaları biraz rahatsız ettik ama ne yapalım konu malum olunca kanımız kaynıyor. Bu arada Ahmet kardeşimizin mekanı da gerçekten çok güzel olmuş. İyi de ağırlandık. Bütün dostların ağzına, ayağına sağlık...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1344484
•Rep Seviyesi :
![]()
direnç11 her daim diyorum ya "Kardeşim sen bak 'Hanım Köylü' ol, arada gel bu taraflara da iki lafın belini kıralım." diye ama yok kardeşim bazen insan buluşamıyor. Yok ki Artvin'de 2'nci kişi bir aile olsak.
Eskiden kaptan uğrardı, ondan da ses soluk yok. 2 defa "Konuşan Çizgiler" geldi, bir defa ben karargaha gittim ve o eşsiz insanlarla tanışma şerefine nail oldum, bir de Ankara'da Rahmetli Haluk Abinin ofisinde onunla tanıştım, misafiri oldum; sayesinde Ramazan üstadımızı tanıdık o kadar. Bir de Murtaza abi geçenlerde, İstanbul'da yaşayan Artvinli bir arkadaşın telefonunu verdi; bakalım gelince uğrayacak mı yanımıza. Olgunvaran bak çınlattım kulağını. İzmir ekibi; takdir ediyor ve alkışlıyorum birlikteliklerinizi. Selam herkese.
![]() Konu Baltimora tarafından (21.Kasım.2019 Saat 10:36 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 154257
•Rep Seviyesi :
![]()
Ne güzel sımsıcak bir görüntü.. Bu tarz anlamlı buluşmaların Türkiye'nin her şehrinde olması temennisiyle herkese sevgiler, saygılar..
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 29.Mart.2018
•Rep Puanı : 55151
•Rep Seviyesi :
![]()
Her zaman başımın üstünde yeriniz var. O gün ayağınızı sürüyerek geldiniz. Sizinle fazla ilgilenemedim. Artık mazur görün.
![]() Her zaman çayım ve kahvem vardır sizler için.
Atik Data ve İçerik Ajansı Konu Baltimora tarafından (21.Kasım.2019 Saat 23:38 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 20.Ağustos.2012
•Rep Puanı : 1358570
•Rep Seviyesi :
![]()
Fotoğraflarda harika, muhabbetler de harika, dostlar da.
Dostlara selamlar,saygılar... Konu Baltimora tarafından (21.Kasım.2019 Saat 23:38 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 13.Ocak.2019
•Rep Puanı : 26
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Bütün dostlara çok teşekkürler. Güzel bir gün oldu çok iyi zaman geçirdik.
Konu Baltimora tarafından (22.Kasım.2019 Saat 02:08 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
buluşma, izmir, toplantı |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
18 Ağustos buluşmamızdan... | büyük beyaz | Buluşma ve Toplantılarımız | 14 | 19.Ağustos.2019 21:03 |
26 Mayıs buluşmamızdan... | büyük beyaz | Buluşma ve Toplantılarımız | 15 | 03.Haziran.2019 02:09 |
9 Eylül buluşmamızdan inciler. | büyük beyaz | Buluşma ve Toplantılarımız | 9 | 20.Eylül.2018 14:52 |
8 ekim buluşmamızdan notlar. | büyük beyaz | Buluşma ve Toplantılarımız | 15 | 11.Ekim.2017 10:45 |
23 Kasım buluşmamızdan notlar. | büyük beyaz | Buluşma ve Toplantılarımız | 8 | 26.Kasım.2014 01:13 |